Elmo si Papusile Muppets te cheama la spectacol!

EVENIMENT AMANAT. VEZI DETALII AICI.

Celebrele Papusi Muppets aduc mega-productia „Sesame Street Live – Elmo Makes Music”, in premiera, in Romania! Afla cand ajunge Elmo in orasul tau!

O multime de generatii au crescut alaturi de Papusile Muppets! Dupa mai bine de trei decenii, celebrele personaje ajung in Romania, cu un spectacol muzical, gandit pentru copiii de toate varstele!

Te vei putea intalni cu Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie, Telly si multe alte papusi vesele! Alaturi de personajele colorate, te vei juca, vei dansa si vei canta pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz si country!

Programul turneului :

  • 17 noiembrie – Bucuresti – Sala Palatului, orele 19:00
  • 18 noiembrie – Ploiesti – Sala Sporturilor Ploiesti, orele 19:00
  • 19 noiembrie – Brasov – Patinoarul Olimpic Brasov, orele 19:00
  • 20 noiembrie – Cluj – Casa de Cultura Cluj, orele 19:00
  • 21 noiembrie – Cluj – Casa de Cultura Cluj, orele 17:00
  • 22 noiembrie – Oradea – Sala Sporturilor Oradea, orele 19:00

Povestea spectacolului:

„Zana in formare”, Abby Cadabby, vrea sa isi faca o trupa pe Sesame Street, insa ii lipsesc toate instrumentele. Cum va rezolva Abby aceasta problema? Noii sai prieteni, Papusile Muppets si micii spectatori, ii vor sari in ajutor, pentru a o ajuta sa descopere altfel de instrumente, la care nici nu s-ar fi gandit: vase, linguri, borcane si chiar capacele de la cosurile de gunoi!

In aceasta poveste muzicala, plina de culoare si veselie, Elmo si prietenii sai ii vor invata pe copii si parinti, ca oricine poate sa cante si sa compuna muzica deosebit de frumoasa.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, in reteaua Bilete.ro la magazinele Inmedio, Oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si online pe www.bilete.ro, la casieriile teatrelor din fiecare oras precum si distribuitorii autorizati.

Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel: Golden VIP – 185 lei, VIP – 165 lei, cat.I – 145 lei, cat.II – 99 lei, cat.III – 85 lei si cat.IV – 67 lei.

Produs de VEE Corporation Production, spectacolul muzical Sesame Street – Elmo makes music, prezentat de Papusile Muppets se adreseaza intregii familii. Prin continutul educational, ce contribuie la dezvoltarea cognitiva si emotionala, show-ul poate fi perceput ca un instrument deosebit de util copiilor prescolari si elevilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s