Turneul Papusile Muppets amanat

Papusile Muppets, programate sa vina in Romania in noiembrie 2015 cu spectacolul Sesame Street Live – Elmo Makes Music, isi amana turneul pentru martie 2016.

Pentru siguranta spectatorilor, organizatorii au decis amanarea spectacolului, pana in momentul in care se obtin aprobarile ISU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta).

„Dupa tragicul eveniment din 30 octombrie 2015, de la Clubul Colectiv, orice organizator de spectacole responsabil, devine mult mai atent si mai circumspect privind spatiile de desfasurare a evenimentelor. Dintre cele 6 sali, una singura s-a dovedit a fi absolut in regula (Sala Palatului, Bucuresti), in timp ce celelalte prezinta deocamdata unele inconveniente, care ne determina sa amanam acest turneu atat de asteptat de cei mici si de parintii lor”, se arata in comunicatul organizatorilor.

Iata programul reactualizat:

  • 25 martie 2016 – Bucuresti – Sala Palatului
  • 26 martie 2016 – Ploiesti – Sala Sporturilor Ploiesti
  • 27 martie 2016 – Brasov – Sala Sporturilor din Brasov
  • 28 martie 2016 – Cluj – Casa de Cultura a Studentilor din Cluj
  • 29 martie 2016 – Oradea – Sala Sporturilor Oradea
  • 30 martie 2016 – Timisoara – Sala Sporturilor Olimpia

Cei care si-au cumparat deja bilete pentru spectacolele din acest turneu le vor putea folosi in martie 2016. In plus, din partea organizatorilor, vor mai primi inca o invitatie cu doua locuri, pentru biletele achizitionate. Pentru a intra in posesia lor, trimite un e-mail pe adresa info.premiumbooking@gmail.com sau suna la numarul 0725.544.415.

Castigatorii concursului de la ItsyBitsyNeata, de pe Itsy Bitsy FM, vor fi contactati de organizatori pentru a afla cum pot intra in posesia premiului. Invitatiile triple castigate se vor reporta pentru spectacolele din martie 2016.

Persoanele care nu doresc sau nu pot sa isi foloseasca biletele in martie 2016, se pot adresa, pentru pentru spectacolele din tara, punctelor de vanzare de unde si-au achizitionat biletele incepand cu data de 2 decembrie 2015, iar pentru spectacolul din Bucuresti, se pot adresa organizatorilor tot incepand cu data de 2 decembrie 2015, la numarul de telefon 0725.544.415, pentru a fi programati in vederea recuperarii contravalorii biletelor.

„In speranta ca veti intelege grija noastra pentru siguranta publicului, dar si a artistilor, cu convingerea ca neajunsurile mentionate mai sus vor fi remediate in timp util, va asteptam sa fiti alaturi de noi la fascinanta intalnire cu Papusile Muppets si muzica lor”, au mai mentionat organizatorii.

După tragicul eveniment din 30 octombrie 2015, de la Clubul Colectiv, orice organizator de spectacole responsabil, devine mult mai atent şi mai circumspect privind spaţiile de desfăşurare a evenimentelor. Dintre cele 6 săli, una singură s-a dovedit a fi absolut în regulă (Sala Palatului, Bucureşti), în timp ce celelalte prezintă deocamdată unele inconveniente, care ne determină să amânăm acest turneu atât de aşteptat de cei mici şi de părinţii lor. Astfel, spectacolul de la Bucureşti programat pentru 17 noiembrie, se va desfăşura pe 25 martie 2016.Read more at: http://andreipartos.ro/turneul-papusile-muppets-sesame-street-live-elmo-makes-music-se-amana-pentru-martie-2016/

Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s