La multi ani, NoGravity Club, pentru 2 ani de activitate!

Acum 2 ani, pe 19 septembrie 2015, incepea proiectul de educatie non-formala si aventura, denumit NoGravity Club. De la escalade si tiroliene indoor, NoGravity Club s-a dezvoltat intr-o adevarata scoala de stiinte si activitati practice.

„Cei peste 7.000 de copii care ne-au calcat pragul, precum si sutele de copii prezenti la atelierele, cursurile, excursiile si taberele noastre, sunt o carte de vizita solida, a celui mai complex proiect de educatie non-formala prin aventura, pentru copiii si tinerii din Romania”, a mentionat Alex Codreanu, fondator NoGravity.

Alaturi de sotia sa si incurajat de experienta sa de inginer geofizician, Alex a deschis portile primului loc de aventura indoor din Bucuresti, NoGravity Club.

La scurt timp dupa, au urmat atelierele de stiinta aplicata, precum Paleontologia, Mecatronica, Robotica, Educatia montana si Orientarea Urbana.

In vara anului trecut, in iulie 2016, NoGravity Club a organizat prima Scoala de Vara, iar in acest an, in august 2017, a tinut o tabara speciala pentru olimpicii la geo-stiinte.

La 2 ani de la infiintare, putem spune ca NoGravity Club si-a castigat locul printre printre cele mai inovative si utile proiecte pentru copii. La multi ani!

Ah, si sa nu uitam! Toti cei care viziteaza clubul in ziua de 19 septembrie 2017 vor primi o insigna aniversara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s