Descopera aventura la NoGravity Club!

Un nou concept in Romania, care sigur va face valuri printre cei mici, este NoGravity Club – un loc de aventura si escalada indoor, unde sportul se imbina cu distractia!

Miscarea joaca un rol foarte important in viata noastra. Iar un stil de viata sanatos se invata de la cele mai fragede varste.

Insa, pentru a le insufla copiilor pasiunea pentru sport si miscare, este nevoie sa combinam aceste elemente cu joaca si activitatile distractive – aici intra NoGravity Club, proiectul din Bucuresti dedicat copiilor cu varste intre 4 si 12 ani, unde cei mici au parte de joc, aventura si educatie non-formala, intr-un spatiu sigur.

In apropierea statiei de metrou Piata Sudului (Soseaua Berceni, nr. 8) se afla aceasta sala mare, mare. Intra in incinta fostei platforme industriale ITM AMIRO din spatele benzinariei OMV de pe Soseaua Berceni, nu ai cum sa o ratezi.

Odata ce pasesti inauntru, deja ai intrat intr-un alt taram, unul colorat, plin de franghii, tuburi, poduri suspendate, o tiroliana si multe altele! Totul este viu colorat si conceput special pentru a le oferi copiilor entuziasmul necesar catararilor!

Cei mici sunt ajutati si supravegheati de „instructori astronauti”, facand toata atmosfera o intreaga poveste interstelara!

De asemenea, la NoGravity Club poti organiza petreceri de neuitat pentru cei mici, intr-una din cele doua camere Star Wars. Si, in timp ce copiii se joaca, parintii pot sta pe Puntea Ofiterilor!

Eu am fost extrem de entuziasmata de faptul ca toate activitatile se petrec in interior. In alte cuvinte, cei mici se pot distra si pot face miscare tot anul, fara a-si face griji de starea vremii.

In plus, NoGravity Club are si vecini care ofera activitati pentru copii, respectiv arte martiale, bazin de inot, cursuri de dans. Cei mari pot deveni mai puternici si mai sanatosi urmand cursuri de crossfit.

Tarifele NoGravity Club:

Accesul la aceste activitati este taxat la ora, respectiv 30 lei. Dupa prima ora, taxarea se face la fiecare 30 de minute. La doua ore cumparate, a treia este gratuita. Ultima intrare la NoGravity se face cu minim 1 ora inainte de terminarea programului.

Abonamente de o ora:

  • Abonamentul Mercur – 4 intrari pe luna – 100 lei
  • Abonamentul Venus – 8 intrari pe luna – 200 lei
  • Abonamentul Saturn – 12 intrari pe luna – 300 lei

Abonamente de 3 ore:

  • Abonamentul Marte – 4 intrari pe luna – 200 lei
  • Abonamentul Neptun – 8 intrari pe luna – 300 lei
  • Abonamentul Jupiter – 12 intrari pe luna – 400 lei

Petrecerile pentru copii dureaza 3 ore si tariful, fara meniu, este de 75 lei de copil. Parintii pot opta intre diferite meniuri pentru cei mici si cei mari oferite contra-cost de catre parteneri de catering de incredere sau isi pot alege propria firma de catering la aceste petreceri.

In ambele cazuri NoGravity Club asigura farfurii, pahare si tacamuri de unica folosinta, si o sticla de sampanie din partea casei pentru fiecare 5 copii.

Programul NoGravity Club:

  • Luni – Vineri: 09:00 – 21:00
  • Sambata: 10:00 – 21:00
  • Duminica: 10:00 – 18:00

Afla mai multe despre reduceri pentru grupuri si despre proiect, pe site-ul NoGravity Club.

Autor articol: Oana Anghel – Redactor Itsy Bitsy


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s