La Bookfest se lanseaza Povestile Diandrei

In acest weekend, Prof. Dr. Ion-Ovidiu Panisoara isi lanseaza seria de carti educative Povestile Diandrei, gandite pentru situatiile de zi cu zi, intalnite de copii.

Pe 4 iunie, in cadrul evenimentului Bookfest, de la Romexpo, de la ora 15:30, la standul editurii Didactica Publishing House (Pavilion C2), are loc lansarea celor trei carti din seria Povestile Diandrei.

„Intr-o seara, Diandrei i-a venit o idee. I-a cerut tatalui ei, adica mie, sa faca o poveste pe loc pornind de la cuvintele care i-au venit in minte la intamplare. In acea seara a fost vorba despre o printesa si un extraterestru. Ciudata combinatie, nu este asa? Cum putea sa se intalneasca o printesa si un extraterestru? Nu fac ei parte din doua lumi diferite? Si daca s-ar fi intalnit, ce s-ar fi intamplat mai departe? Asa ca am inceput sa fac povestea. M-am gandit la situatiile pe care voi, copii, le intampinati la scoala, in viata, atunci cand vi se intampla tot felul de lucruri. Sigur ca voi nu intalniti un extraterestru si nici nu aveti un vrajitor al castelului langa voi. Dar in timp ce cititi povestea este bine sa va ganditi: oare nu mi s-a intamplat si mie ceva asemanator? Ce am invatat din asta?” se intreaba autorul, Prof. Dr. Ion-Ovidiu Panisoara.

Participantii la eveniment se vor intalni atat cu autorul, cat si cu Adriana Titieni, actrita si realizatoare de emisiuni de parenting.

De asemenea, la aceasta lansare participa si Itsy Bitsy FM. Nadia Tataru, Director General al radioului, va fi prezenta si le va vorbi copiilor si parintilor.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s