Urania Cremene: Conferintele din iunie

Urania Cremene va sustine 2 workshopuri intensive , „All About Coperation and Discipline”, de cate 6 ore, in 14 iunie, in Cluj-Napoca, respectiv in 15 iunie, in Targu Mures.

Workshop-ul vine sa completeze seminarul sustinut la finalul lunii mai, eveniment la care au participat peste 1000 de persoane.

Urania Cremene va aprofunda in cadrul workshop-ului tehnicile care ii pot ajuta pe parinti sa satisfaca cele trei nevoie principale ale copiilor lor: nevoie de conectare, nevoia de competenta si cea de control.

Pe scurt, workshop-ul are ca idei principale:

  • Cooperare, NU supunere
  • Motivatie interna, NU externa
  • Tehnici care vor satisface cei 3C
  • Autodisciplina, NU pedeapsa.

Workshopul va incepe la ora 13 si se va incheia in jurul orei 19, dar persoanele participante sunt rugate sa vina la sala la ora 12:40, pentru inreigstrare.

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care se ocupa de cresterea si educarea copiilor, fie ca sunt parinti, bunici, cadre didactice sau bone.

Pentru a participa la eveniment este nevoie sa va inscrieti accesand link-ul de mai jos. Tot aici puteti gasi detalii despre pretul workshopului si continutul acestuia.

www.uraniacremene.ro/workshop/

Urania Cremene este Master Trainer, Parenting Coach si Facilitator de programe de Parenting. Este certificata Master Trainer pentru 25 de seminarii de leadership si schimbare comportamentala.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s