Jurnal de sarcina cu Ela Craciun, la final

Ultima pagina a Jurnalului de sarcina cu Ela Craciun de la Itsy Bitsy FM a fost scrisa la Happy Music, in dialog cu Marius Constantinescu. 

Asculta mai jos, in interventia radio, cum povesteste Ela despre momentul magic al nasterii naturale si al primelor ore cu bebelusul ei, dar si despre cum a ajuns la maternitate, fiind convinsa ca o sa nasca in scurt timp, ca mai apoi contractiile sa i se opreasca.

Am aflat, ascultand ultima interventie din „Jurnalul de sarcina” al Elei, despre emotiile pe care le-a simtit in timpul travaliului, dar si despre cum a ajutat-o sprijinul celor dragi, prezenti alaturi de ea la maternitate.

Proaspat devenita mamica de trei copii, Ela povesteste cum a reusit sa fie cu zambetul pe buze pana in momentul in care contractiile au devenit prea dureroase. Relatia buna pe care a avut-o cu toate cadrele medicale si oamenii dragi care i-au fost alaturi au facut ca totul sa decurga foarte bine.

„Nu am vazut multe mame asa optimiste la nastere”, spun cadrele medicale care au fost alaturi de Ela.

Ela a ales sa nasca natural si cel de-al treilea copil, promovand nasterea naturala pe toata durata sarcinii, atat pe blogul ei, cat si in interventiile de la Itsy Bitsy FM. In acest context, Ela a  impartasit ca-si doreste ca fiul ei sa citeasca si sa asculte peste ani ca a venit pe lume in bucurie si fara ca ea sa treaca prin suferinte prea mari.

Ela Craciun va reveni in direct la Itsy Bitsy FM in scurt timp, cu emisiunea Jurnal de bebelus, in care va impartasi emotiile si provocarile pe care le are in relatia cu bebelusul ei.

Asculta podcastul de mai jos si afla cum a intampinat Ela Craciun venirea pe lume a celui de-al treilea copil: 


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s