Jucarii pentru dezvoltarea limbajului la copii

Jucarii pentru dezvoltarea limbajului la copii

O multime de jucarii simple, fara luminite, sunete sau alte accesorii, pot ajuta dezvoltarea limbajului la copii. Trebuie doar sa stii cum sa le folosesti. Despre cum iti ajuti puiul sa isi dezvolte limbajul prin joaca iti vorbim acum, la Parinti de Pici.

Fetita noastra e incantata de fiecare data cand ne jucam impreuna cu galetusa de sortat forme sau cand ridicam turnuri din pahare colorate, pe care le darama cu mare satisfactie. Acestea sunt unele dintre jocurile pe care le poti folosi pentru a-l ajuta pe cel mic sa invete culorile, formele, numerele si o multime de alte notiuni”, explica Georgiana, mamica de pici.

Cuburile de construit si mingile sunt alte jucarii foarte potrivite pentru dezvoltarea limbajului la copii. Discutati impreuna despre ce construiti, despre materialele folosite, despre marimi, texturi si culori.

Nu in ultimul rand, il poti incuraja pe cel mic sa-si dezvolte limbajul cu ajutorul unui telefon de jucarie. Imaginati-va ca vorbiti la telefon, fie unul cu celalalt, fie cu alte rude sau prieteni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s