Hai la cinema: Trei prieteni aventurosi – Petrecere in Mullewapp

Hai la cinema: Trei prieteni aventurosi – Petrecere in MulleWapp

Cine Europa te invita sa inchei anul 2017 cu hohote de ras in familie, cu animatia „Trei prieteni aventurosi – Petrecere in MulleWapp”. Din 29 decembrie, hai la cinema, sa ii cunosti pe Waldemar Porculescu, Franz Cocosila si Johnny Soricescu si sa iei parte la petrecerea lor de neuitat!

O idee simpatica de revelion in familie este sa mergi cu cei dragi la film. Noi iti propunem o animatie germana, care ii va invata pe copii despre puterea prieteniei, despre curajul de a gasi si incerca idei istete si despre faptul ca si zilele de nastere pot fi cu peripetii.

Asadar, din 29 decembrie, hai sa vezi animatia „Trei prieteni aventurosi – Petrecere in MulleWapp”!

Despre film:

Taman in ziua in care Waldemar planuieste sa-si serbeze ziua de nastere, ce mai tambalau se isca in MulleWapp! De-abia de-abia reuseste Waldemar sa se abtina sa nu guste din tortul de aniversare, tot numai capsuni, frisca si ciocolata, cand iata ca primeste o vizita neasteptata.

Necioplitul de Horst, mistretul si gasca lui au pus ochii pe bunatatile pregatite pentru petrecere, asa ca mistretul bucatar se invita la ferma si ii sechestreaza pe toti locuitorii din MulleWapp.

Nu le trebuie mult celor trei prieteni, Waldemar Porculescu, Franz Cocosila si Johnny Soricescu sa ghiceasca ca e ceva necurat la mijloc. Ei vor face tot ce le sta in putinta ca sa elibereze ferma de de musafirii nepoftiti. Iata cum, vrand nevrand, cei trei prieteni incep o calatorie cu bicicleta plina de peripetii.

Filmul, in regia lui Tony Loeser si a Theresei Strozyk, este o adaptare savuroasa dupa cartea scrisa de Helme Heine despre aventurile celor trei prieteni faimosi din Mullewapp.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s