Ce cadouri de Sarbatori sa oferi

Ce cadouri de Sarbatori sa oferi

Daca inca mai alergi dupa cadouri de Sarbatori pentru cei dragi, din familie sau prieteni, acorda-ti cateva minute pentru a te gandi ce vrei sa exprimi prin respectivele daruri. Asculta aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti si fa-ti mai usoara goana dupa cadouri.

„Pentru mine, de exemplu, foarte pretioase sunt cadourile care nu-s facute din portofel, ci din inima”, ne-a spus trainerul Cristina Negut.

Din punctul ei de vedere, cand vine vorba de a alege cadouri de Sarbatori, este nevoie sa gandesti intreaga poveste a darurilor si sa pui suflet de la inceput, de la alegerea ideilor, si pana la ambalarea finala.

Un alt sfat in alegerea cadourilor este sa le privesti ca pe un mod de a transmite ceea ce simti pentru oamenii care le vor primi. Poate ai sentimente pe care nu stii sa le pui in cuvinte, iar un dar le poate exprima mai clar.

Ajuta-ti si copilul sa aleaga cadouri de Sarbatori, intrebandu-l ce apreciaza la oamenii dragi din viata sa. Discutand, cel mic s-ar putea sa gaseasca cele mai frumoase idei.

Afla mai multe despre alegerea darurilor, acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s