Joc de 1 minut: mergi ca Bigfoot!

Datorita animatiilor in care a tot aparut in ultimii ani, legendarul Bigfoot nu mai este privit ca un monstru ciudat si infricosator, ci ca un personaj interesant si simpatic. Poti sa intri cu usurinta in pielea acestui personaj invantand un nou joc de 1 minut: mergi ca Bigfoot. Este un joc simplu, usor de pregatit si foarte amuzant, pe care il poti juca alaturi de prieteni si familie atat in aer liber, cat si in casa.

Iata ce materiale trebuie sa pregatitesti pentru acest joc:

  • carton
  • o pereche de slapi
  • foarfeca/cutter
  • creion
  • bile de plastic
  • banda dublu adeziva
  • adeziv rezistent/pistol de lipit
  • optional: cronometru

Pentru jocul de 1 minute in care trebuie sa mergi ca Bigfoot ai nevoie de o pereche de talpi „monstruoase”. Le pot confectiona foarte repede dintr-o cutie de carton: deseneaza conturul unor talpi gigantice, apoi decupeaza-le cu o foarfeca sau un cutter.

Lipeste in mijlocul fiecarei talpi de carton un slap de plastic, folosind un pistol de lipit sau un adeziv bun.

Lipeste apoi in varful fiecarei talpi (de la stanga la dreapta) o fasie de banda dublu adeziva si lipeste pe ea cateva bile colorate de plastic.

Joc de 1 minut: mergi ca Bigfoot. Cum se joaca: 

La acest joc haios pot participa oricati jucatori, de toate varstele. Pentru inceput stabileste un punct de start si unul de final, apoi invita primul jucator la start si invita-l sa incalte slapii si sa parcurga traseul alergand, mergand sau topaind ca un monstru. Important e sa pastrezi cat mai multe bile de plastic lipite pe picioarele de carton, pentru ca asa vei stabili castigatorul – cel care a parcurs traseul pierzand cat mai multe bile.

Sursa: www.getyourholidayon.com

Daca vrei sa incerci si alte jocuri hazlii, iti recomandam:

30 de jocuri de vara

Joc amuzant cu bile colorate

Joc distractiv de miscare cu baghete de spuma

3 idei de jocuri cu banda adeziva

3 jocuri de jucat in 3 minute


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s