Joaca dintre tatici si copiii de 1-2 ani

Joaca dintre tatici si copiii de 1-2 ani

Perioada de 1-2 ani este plina de explorare si descoperiri pentru puiul tau. Molipseste-te de entuziasmul lui si incepe sa construiesti la relatia ta cu el. La Meditatii pentru parinti, ii invitam pe tatici sa inceapa joaca!

La 1-2 ani, copilul trece de la gangurit la primele cuvinte, de la tarat de-a busilea la primii pasi. Este o perioada plina de premiere pe care nu vrei sa le ratezi. Totodata, este si o perioada in care joaca este extrem de importanta pentru dezvoltarea copilului. Nu in ultimul rand, la aceasta varsta, iti va fi cel mai usor sa iti uimesti micutul si sa il antrenezi in jocurile tale.

Pentru ca ii stim pe tatici mai reticenti in a-si lasa jos masca de om serios, aparator al familiei, l-am invitat pe psihoterapeutul Bogdan Ion sa ne spuna, atat din experienta sa profesionala, dar mai ales din cea de tata, sa ne dea cateva sfaturi de joaca pentru tatici. „Din ceva ordinar, sa fac ceva extraordinar”, este principalul sau indemn.

Cum sa faci asta? Simplu! Incearca sa fii la fel de curios ca prichindelul tau. Aminteste-ti mereu ca totul este nou pentru el si minuneaza-te la uimirile sale.

Gaseste si mai multe idei de joaca pentru tatici aici, la Meditatii pentru parinti.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s