Itsy Bitsy este printre Cele mai Inovatoare Companii din Romania 2017

Itsy Bitsy este printre Cele mai Inovatoare Companii din Romania 2017

Pe 7 decembrie, Business Magazin a sustinut a patra editie a evenimentului Cele Mai Inovatoare Companii din Romania, unde Itsy Bitsy s-a numarat printre castigatorii distinctiei, pentru campania „1 Iunie Zi Libera Nationala”.

„Eu cred ca Itsy Bitsy este o companie inovatoare, care a avut o campanie inovatoare. Itsy Bitsy s-a lansat acum 12 ani. A fost primul radio pentru copii si parinti din lume. Cred ca am inceput cu o inovatie foarte buna.

Dupa ce ne-am lansat, a trebuit sa inventam programe speciale, pentru copii si parinti, si asta am facut tot timpul, de 12 ani incoace. Programele noastre radio s-au adaptat in timp noilor generatii.

Eu cred ca, in fiecare zi, noi facem inovatie, la Itsy Bitsy. Si cred ca cea mai mare inovatie a vietii mele este reinventarea mea si a echipei, in fiecare zi. Si este foarte greu sa faci asta. Daca nu avem lideri, manageri care sa se reinventeze, nu putem crea produse inovatoare.

Cred ca e nevoie de o mentalitate deschisa, dar e nevoie foarte mult si de o inima deschisa si amandoua sa conlucreze”, a spus Nadia Tataru, fondator Itsy Bitsy FM.

Campania pentru care Itsy Bitsy a fost premiat si a intrat in topul celor mai inovatoare companii din Romania a fost facuta cu un buget mic, dar s-a raspandit rapid, fiind solutia inovatoare de care aveau nevoie oamenii. Citeste mai multe despre campania 1 Iunie Zi Libera Nationala.

Toti cei 5 castigatori ai premiului oferit de Business Magazin, au fost:

  • Bitdefender – Bitdefender Box, gardianul retelei;
  • APS – PEDITEL 1791;
  • Itsy Bitsy – 1 Iunie Zi Libera Nationala;
  • Fan Curier – solutii alternative de livrare;
  • Immochan Romania – Quartier Coresi.

Urmareste tot discursul Nadiei Tataru, in caseta de mai jos, de la minutul 111.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s