Itsy Bitsy este printre Cele mai Inovatoare Companii din Romania 2017

Itsy Bitsy este printre Cele mai Inovatoare Companii din Romania 2017

Pe 7 decembrie, Business Magazin a sustinut a patra editie a evenimentului Cele Mai Inovatoare Companii din Romania, unde Itsy Bitsy s-a numarat printre castigatorii distinctiei, pentru campania „1 Iunie Zi Libera Nationala”.

„Eu cred ca Itsy Bitsy este o companie inovatoare, care a avut o campanie inovatoare. Itsy Bitsy s-a lansat acum 12 ani. A fost primul radio pentru copii si parinti din lume. Cred ca am inceput cu o inovatie foarte buna.

Dupa ce ne-am lansat, a trebuit sa inventam programe speciale, pentru copii si parinti, si asta am facut tot timpul, de 12 ani incoace. Programele noastre radio s-au adaptat in timp noilor generatii.

Eu cred ca, in fiecare zi, noi facem inovatie, la Itsy Bitsy. Si cred ca cea mai mare inovatie a vietii mele este reinventarea mea si a echipei, in fiecare zi. Si este foarte greu sa faci asta. Daca nu avem lideri, manageri care sa se reinventeze, nu putem crea produse inovatoare.

Cred ca e nevoie de o mentalitate deschisa, dar e nevoie foarte mult si de o inima deschisa si amandoua sa conlucreze”, a spus Nadia Tataru, fondator Itsy Bitsy FM.

Campania pentru care Itsy Bitsy a fost premiat si a intrat in topul celor mai inovatoare companii din Romania a fost facuta cu un buget mic, dar s-a raspandit rapid, fiind solutia inovatoare de care aveau nevoie oamenii. Citeste mai multe despre campania 1 Iunie Zi Libera Nationala.

Toti cei 5 castigatori ai premiului oferit de Business Magazin, au fost:

  • Bitdefender – Bitdefender Box, gardianul retelei;
  • APS – PEDITEL 1791;
  • Itsy Bitsy – 1 Iunie Zi Libera Nationala;
  • Fan Curier – solutii alternative de livrare;
  • Immochan Romania – Quartier Coresi.

Urmareste tot discursul Nadiei Tataru, in caseta de mai jos, de la minutul 111.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s