Irinuca invita copiii si parintii la Bucatareala in familie

Copiii iubesc fructele si legumele doar la “Bucatareala in familie” cu Irinuca, eveniment creat de Asociatia EMOVERE pentru promovarea principiilor de alimentatie sanatoasa pentru intreaga familie. Parintii si copii sunt asteptati sa experimenteze impreuna tehnici simple de “imprietenire” cu legumele, sa afle despre experienta altor parinti pe drumul catre invatarea unor obiceiuri alimentare sanatoase si sa se bucure de distractie in familie.

Evenimentul va avea loc duminica, 13 noiembrie incepand cu ora 11:00 la standul Clinicii de Recuperare BabyBoom by KinetoBebe din cadrul Targului Baby Boom (Romexpo Bucuresti, Pavilion C4-C5, Stand 115-118) si va fi organizat de Asociatia EMOVERE alaturi de specialistii in sanatate ai Centrului KinetoBebe. Toti copiii vor primi mere gustoase de la fetitele Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar cele mai implicate cupluri parinte – copil, care vor gati impreuna salate gustoase vor primi premii sanatoase. Vor impartasi din experienta lor, in promovarea si aplicarea principiilor de alimentatie sanatoasa in familie, invitatele speciale ale Irinucai:

– Florina Badea, Mama blogger si Ambasador al sanatatii familiei (ora 12:00)

– Ana Nicolescu, cunoscuta mama blogger Mamica urbana (ora 12:30)

bucatareala

“Bucatareala in familie cu Irinuca” este locul unde parinti si copii gatesc sanatos impreuna si afla cele mai utile informatii despre modul in care intreaga familie poate trai dupa principii de viata sanatoasa.

Evenimentul este la a IX – a editie si propune o abordare experientiala a educatiei in directia invatarii obiceiurilor de alimentatie sanatoasa pentru toata familia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s