Ioana Maria Moldovan: Copilul e o fiinta in care tu investesti foarte mult suflet

Ioana Maria Moldovan: Copilul e o fiinta in care tu investesti foarte mult suflet

In toiul pregatirilor pentru Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, a poposit pe la noi realizatoarea TV Ioana Maria Moldovan, sa ne povesteasca despre workshopul la care participa de 1 iunie. Daca n-ai prins interviul cu ea de la Happy Music cu Ruxandra si Marius, asculta-l in podcastul de aici.

Proaspata mamica a lui Andrei Ioan (5 luni), Ioana ne-a spus cum se simte in rolul de mamica si ne-a vorbit despre obstacolele prin care orice parinte trece, de la grija pentru sanatatea puiului ei, pana la mentinerea relatiei de cuplu.

Sentimentul pe care il traiesti cand iti tii pentru prima data copilul in brate si apoi tot ce urmeaza e greu de descris in cuvinte – e bucurie, e fericire, in acelasi timp te incearca si foarte multe intrebari si griji. Copilul e o fiinta in care tu investesti foarte mult suflet si n-a cerut sa vina pe lume, tu ti l-ai dorit, si atunci incerci sa ii oferi tot ce e mai bun.”

Una dintre incercarile prin care Ioana Maria Moldovan a trecut a fost sa isi duca baietelul la ginastica, pentru o dezvoltare armonioasa. Despre cum a fost aceasta experienta atat pentru ea, cat si pentru copilul sau, prezentatoarea TV ne va vorbi pe 1 iunie, de la ora 19:00 la Intalnirile Itsy Bitsy Parenting, din Parcul Alexandru Ioan Cuza. Alaturi de ea va fi si specialita Ana Raluca Chisu (Kinetobebe), in atelierul „Stimulare motorie si cognitiva sanatoasa pentru copiii de 0-3 ani”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s