Kitul de activitati de vara pentru prichindei

Kitul de activitati de vara pentru prichindei

Cele mai frumoase zile de vara sunt cele petrecuta afara, in aer liber, la joaca. Cum Ziua Copilului marcheaza si prima zi de vara, pregateste-te sa creezi cat mai multe amintiri jucause in familie! La Parinti de Pici, ti-am pregatit un „kit” perfect pentru activitati de vara cu prichindelul tau.

De obicei nu ai nevoie de multe accesorii ca sa-l tii pe cel mic ocupat, atunci cand sunteti impreuna in natura.

Copacii, florile, pietricelele, furnicile, masinile, copiii si tot ce mai intalniti in plimbarea voastra pe afara ii pot capta micutului tau atentia, mai ales daca te folosesti de aceste ocazii pentru a-i vorbi despre ceea ce vedeti, despre culori sau fenomene.

Pentru si mai multa distractie cand iesi cu puiul tau in parc, poti pregati si un mic kit de activitati de vara, din care sa nu lipseasca: o minge, forme, figurine si ustensile pentru joaca in nisip, masinute, solutie pentru baloane de sapun si multa creta colorata.

O multime de idei si activitati de joaca si distractie pentru copii de toate varstele poti descoperi si la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, in parcul Alexandru Ioan Cuza. Ne vedem acolo!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s