Investitii de peste 100.000 de euro in modernizarea singurului radio pentru copii si parinti din Romania

Investitii de peste 100.000 de euro in modernizarea singurului radio pentru copii si parinti din Romania

Pentru un public dinamic si foarte conectat la tehnologia de ultima generatie, Itsy Bitsy FM a investit in ultima perioada in dotarea studioului principal cu cea mai noua tehnologie audio, in aplicatia care face ca postul sa poata fi ascultat oricand si oriunde si in numarul scurt *ITSY, fiind prima companie media din Romania, care foloseste astfel de numar scurt.

Itsy Bitsy FM este primul radio din Romania care si-a echipat studioul de emisie cu ultima tehnologie audio over IP. Aparatura a fost achizitionata de la producatorul American Wheatstone. Investitia de peste 75.000 euro se traduce in beneficii concrete pentru ascultatori: calitatea sunetului mult mai buna, prin ultimul model de procesor de sunet de la ORBAN, o conectare mai buna cu realizatorii si posibilitatea de a avea un numar mai mare de invitati in studio.

Cu un sunet atat de bun, radioul copiilor si parintilor trebuie sa ajunga la toti ascultatorii, asa ca tocmai am lansat aplicatia Itsy Bitsy FM, care poate fi acum descarcata gratuit, din Google Play sau App Store, pe telefonul oricui. Cu un simplu click pe telefon, poti asculta live muzica preferata, emisiunile pentru parinti sau copii, poti intra in direct la radio in discutii cu personajele preferate, poti asculta povesti si podcasturi despre dezvoltarea si sanatatea intregii familii. In sectiunea special dedicata copiilor, „Cantece si Povesti”, se gasesc cele mai indragite melodii de la radio si o multime de povesti perfecte pentru ritualul de seara.

Itsy Bitsy FM este primul post de radio din Romania care foloseste un numar scurt Star Number. De acum inainte, ascultatorii pot contacta rapid si simplu radioul lor preferat, prin apelarea numarului *ITSY, adica *4879. Numarul poate fi apelat la nivel national (tarif normal in retea). In plus, Itsy Bitsy FM este primul post de radio din Romania prezent in aplicatia mobila Star Phone, care ofera o conexiune simpla si rapida cu utilizatorii.

„Mereu am cautat sa raspundem nevoilor ascultatorilor nostri mari si mici. Intre radiourile romanesti, la Itsy Bitsy FM avem publicul cel mai dinamic, activ si conectat la tehnologie. Acum ne-am modernizat si suntem in pas cu publicul, avem o conexiune si mai puternica cu ascultatorii nostri mari si mici”, declara fondatoarea Itsy Bitsy, Nadia Tataru.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s