Invata sa-ti asculti emotiile in noul workshop AmaneSer

Invata sa-ti asculti emotiile in noul workshop AmaneSer

Ma aude cineva?” DA, te aude! Si pentru a-ti hrani nevoia esentiala de a fi ascultat si de a putea transmite in mod liber mesajele, este necesar sa inveti, mai intai, sa te asculti pe tine insuti, pentru ca mai apoi sa formulezi corect si coerent cerintele.

Identifica motivele care te impiedica sa comunici eficient cu cei din jurul tau si invata cum sa formulezi corect mesajele pe care vrei sa le transmiti.

„Ai grija de tine cu adevarat in fiecare zi. Esti unic si extraordinar, chiar daca ai uitat.” Jacques Salomé

Afla cum sa comunici clar, corect si in mod coerent problemele pe care le intampini, cum sa faci o cerere sau cum sa anunti cand ai o nevoie, astfel incat sa fii ascultat!

De ce sa vii workshopul “Ma aude cineva” ?

Dupa 2 zile in care vei lucra exercitii practice, o sa:

  • inveti ce inseamna comunicarea relationala;
  • afli instrumentele care te vor ajuta sa formulezi corect mesajele, astfel incat sa fii auzit, sa eviti conflictele si suferintele;
  • afli cum iti poti asculta emotiile, fricile, dorintele si conflictele interioare;
  • inveti sa te afirmi, fara a-ti mai fi teama de esec;
  • iti imbunatatesti atat relatia cu tine insuti, cat si cu familia, prietenii sau relatiile profesionale.

Invata si aplica Metoda ESPERE® in fiecare zi! Inscrie-te la Workshop!

Organizatori

Centrul ADRES (Franta), Centrul de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul metodei ESPERE®.

Cu cine?

Aleth NAQUET este specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Cat costa? Cum se face plata? Ce este inclus?

225 euro achitati in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii

Plata se poate realiza fie in numerar la sediul nostru, fie prin virament bancar in contul RO94BACX 0000 0006 0560 6000, deschis la Unicredit Bank SA, pentru SC Amaneser Training SRL.

Taxa workshopului include: participarea la program, suport de curs, atestat de participare recunoscut international, traducere (romana – franceza, franceza – romana) pe durata intregului program, 2 pauze de cafea.

Facilitati de plata:

  • 200 euro pentru plata pana la data de 20 septembrie 2017;
  • plata in rate, cu ultima rata achitata pana la 16 octombrie 2017;

Unde?

Uzinexport Business Center, Bv. Iancu de Hunedoara 8, Sect. 1, Sala Agat.

Ce astestare vei primi?

Participand la workshop vei primi atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – institutia din Franta abilitata de Institutul ESPERE sa deruleze in Romania programele de formare de Traineri si Consultanti in Metoda ESPERE® in colaborare cu Centrul AMANESER – organizatorul din Romania.

Unde se fac inscrierile?

Despre Jacques Salomé si Metoda ESPERE®

Jacques Salomé este psihosociolog, formator, scriitor francez.

Dupa numeroase experiente in domeniul psihologiei si al sociologiei, ajunge la o metoda personala. El creeaza un sistem teoretico-practic, dezvoltand concepte si instrumente proprii. Astfel ia nastere Metoda ESPERE® (Energie Specifivca Pentru o Ecologie Relationala Esentiala). Este autorul a peste 59 de carti, coautor al unor lucrari de referinta despre comunicare si cuplu. Cartile sale au fost traduse in 27 de limbi, inclusiv limba romana.

Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicarii, o metoda vie, accesibila tuturor si usor de aplicat in viata de zi cu zi.

Scopul comunicarii relationale prin Metoda ESPERE® este imbunatatirea calitatii relatiilor interpersonale din toate domeniile vietii. Sensul pe care il da Jacques Salomé verbului “a comunica” este de “a pune in comun”. Astfel, din aceasta perspectiva Metoda ESPERE® ne ajuta sa fim co-autori responsabili ai relatiilor noastre.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s