Alexandrina Halic: Copiii vor sa ajunga prea repede mari

Alexandrina Halic: Copiii vor sa ajunga prea repede mari

De 50 de ani, actrita Alexandrina Halic a bucurat o multime de generatii de prichindei, prin piese de teatru pentru copii. Pentru ca in curand va incepe o noua stagiune, am invitat-o la Happy Music cu Ruxandra si Marius, sa ne spuna ce efecte are teatrul asupra celor mici si ce diferente a observat ea intre atatea generatii de copii. Daca ai ratat interviul cu ea pe Itsy Bitsy FM, asculta podcastul aici.

In primul rand, vor sa fuga mai repede de copilarie”, spune Alexandrina Halic despre noile generatii de copii. Ajunsa si ea la varsta buniciei, actrita recunoaste ca, in timp, a invatat mai multe despre psihologia copilului. „Intr-un fel, am fost bunica tuturor copiilor care au intrat in salile teatrului pentru copii […] Am invatat ce ii bucura, de ce anume au nevoie.”

Tot din perspectiva de bunica, Alexandrina Halic ne mai povesteste si cum s-a schimbat fata de zilele in care copiii ei erau mici. Actrita mentioneaza ca acum simte ca a scapat de grijile si responsabilitatile care cad pe umerii parintilor, concentrandu-se mai mult pe bucuria de a fi langa nepoti.

Iar daca ar avea un singur sfat de dat copiilor, Alexandrina Halic ii indeamna asa: „Chiar daca ajung oameni mari, ar trebui sa isi pastreze pe undeva curiozitatea copilariei.”

Asculta podcastul pentru a afla cum vede ea schimbarile din teatrul pentru copii, in special, si din lume, in general, si afla ce surprize ne pregateste pentru noua stagiune.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s