Invata sa fii parinte! Intra in comunitatea Ai copil!

Fiecare parinte isi doreste tot ce-i mai bun pentru copilul sau, dar nu stim intotdeauna sa alegem “ce-i mai bun” pentru ca el ca sa devina un copil autonom, responsabil si iubitor, cu stima de sine, sa creasca bucuros si sa se bucure de viata in orice imprejurare.

Pentru a-i ajuta pe parinti sa fie prieteni adevarati pentru copiii lor, Asociatia Parintilor Isteti si Fundatia Varlaam Mitropolitul lanseaza proiectul “Ai Copil. Invata sa fi parinte”, care isi propune o abordare noua si continua a educatiei copiilor prin solutii care sa integreze toate cele 3 dimensiuni esentiale umane: mentale, emotionale si spirituale (IQ, EQ si SQ).

“Ai copil” doreste sa devina o comunitate de parinti implicati, care vor sa se dezvolte pe ei insisi si stiu ca a fi parinte se invata pe tot parcursul vietii lor, care cauta solutii viabile si cu sens, in asa fel incat copiii lor sa devina in primul rand oameni, cu adevarat impliniti si bucurosi in realitatea secolului 21.

Dezvoltarea comunitatii “Ai Copil” incepe cu doua Conferinte pentru parinti si Ateliere pentru copii in Iasi si Bucuresti.

La Iasi, parintii sunt asteptati la conferinta “Ai Copil. Invata sa fii parinte” pe 2 aprilie, la Teatrul Luceafarul, intre orele 10:00 si 18.30, pentru a petrece o zi cu specialisti si cu alti parinti care vor cu adevarat ce-i mai bun pentru copiii lor.

In cadrul conferintei, trainerul Cristina Negut le va prezenta parintilor o noua aritmetica relationala, Prof. univ. Dr. Pavel Chirila va vorbi despre greseli majore in alimentatie, Prof. Dr. Sorin Mihalache va discuta despre emotiile si formarea “mintii” copiilor, iar trainerul Monica Reu va discuta despre cum se poate comunica nonviolent.

In timp ce parintii participa la discutiile cu specialisti, copiii sunt asteptati sa petreaca o zi educativa la Atelierele de Creativitate si activitatile Mind Lab organizate special pentru ei.

La Bucuresti, Conferinta “Ai Copil. Invata sa fii parinte” va avea loc pe 16 aprilie, intre orele 10.00 si 18.30, in Aula ASE, unde parintii vor afla, de la specialisti, cum sa le fie buni prieteni copiii lor. Si la Bucuresti, trainerul Cristina Negut le va vorbi despe ce presupune o noua aritmetica relationala, Prof. univ. dr. Pavel Chirila va discuta despre greseli majore in alimentatie, Prof. Dr. Sorin Mihalache ii va ajuta sa constientizeze importanta si impactul emotiilor in relatia cu copiii lor, de la trainerul Monica Reu vor invata cum se poate comunica nonviolent, iar psihologul Diana Stanculeanu le va vorbi despre cum pot creste un copil autonom si independent.

Si la Bucuresti, copiii parintilor participanti la Conferinta isi pot petrece ziua la Atelierele de Creativitate, alaturi de etnologul Ciprian Voicila si descoperind jocuri educative alaturi de echipa Mind Lab.

Detalii despre comunitatea “Ai Copil. Invata sa fii Parinte” si despre inscrierea la Conferinte gasesti pe www.aicopil.ro.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s