Concerte clasice fantastice pentru elevi

Elevii sunt asteptati la sala de opera a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti pentru a asista gratuit la spectacole si concerte de muzica clasica, special create pentru copii.

Concertele sunt organizate in cadrul proiectului „Clasic e fantastic”, un proiect al Filarmonicii „George Enescu” si Clock Advertising, lansat iarna trecuta, potrivit Adevarul.

Este vorba de un proiect educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor in care sunt implicati cei mai buni muzicieni ai tarii – instrumentistii Filarmonicii George Enescu.

Alaturi de ei vor urca pe scena si viitorii muzicieni, astazi aflati inca la inceput de drum, studentii Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Artistii se bucura de sustinerea Ministerului Culturii si Cultelor. Accesul este liber, portile salilor se vor deschide generos pentru copiii si tinerii doritori de frumos.

Proiectul „Clasic e Fantastic” este o premiera in Romania. In majoritatea oraselor lumii – la Viena, Paris, München, Hamburg, Londra, Praga, Budapesta, New York – marile institutii muzicale de cultura deruleaza de ani buni programe educationale asemanatoare.

Intrarea este libera pentru copii si insotitorii lor in limita locurilor disponibile, pe baza de voucher. Pentru a intra in posesia unui voucher, trebuie trimisa o solicitare catre cef@clock.ro, specificand numele complet al adultului care face rezervarea, numarul de copii pentru care se solicita locuri, numarul de adulti insotitori si un numar de telefon de contact.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s