Înscrie-te la cursele SuperEroi pentru Viață!

Locurile la curse s-au ocupat. Te așteptăm să descoperi zecile de activități pe care ți le-am pregătit la SuperEroi pentru Viață!

Vino pe 22 aprilie în Parcul Lumea Copiilor din București, de la ora 10:00 la ora 18:00, la evenimentul SuperEroi pentru Viață, pentru o zi dedicată mișcării și stilului de viață sănătos alături de Itsy, Bitsy, Spinner, SuperZăpă, Spark și Dj Dodi.

SuperEroii Itsy Bitsy vor da startul în 4 curse colorate, la care invită familiile să-și antreneze energia și pofta de mișcare în echipe formate din părinte și copil (3-10 ani).

Pentru un plus de energie, participanții la cursele SuperEroi pentru Viață vor fi încurajați la fața locului de sportivi apreciați, precum Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Valeria Răcilă van Groningen și Violeta Beclea-Szekely.

Programul curselor SuperEroi pentru Viață:

  • Ora 10:00 – Cursa VERDE, cu SuperZăpă și Elisabeta Lipă
  • Ora 11:30 – Cursa ROZ-ALBASTRĂ, cu Itsy și Bitsy și Gabi Szabo
  • Ora 15:00 – Cursa PORTOCALIE, cu Spark și Valeria Răcilă van Groningen
  • Ora 16:30 – Cursa TURCOAZ, cu Dj Dodi și Violeta Beclea-Szekely

Vezi harta evenimentului

În baza înscrierii la cursa aleasă vei primi un kit de participare, în baza căruia vei putea avea acces în zona START CURSE*, format din:

  • 2 bandane personalizate (părinte + copil);
  • 2 șepci personalizate (părinte + copil);
  • Insignă personalizată;
  • Medalie;
  • Diplomă de participare;
  • Brățară cu superputeri.

*Zona START CURSE va fi amenajată în zona intrării din Str. Pridvorului și va fi disponibilă doar persoanelor care au achiziționat kitul. În această zonă, îți vei întâlni sportivul preferat, poți face fotografii la cabina foto și vei beneficia de hidratare, energizare și gustări delicioase.

Contribuția de participare la o cursă este de 70 lei / echipă formată din părinte și copil.

Regulamentul de participare la evenimentul SuperEroi pentru Viață poate fi consultat aici, iar consimțământul poate fi descărcat de aici. Ambele documente se vor regăsi printate și vor fi semnate de participanți la cortul de ridicare kituri, din zona START CURSE.

Vino să ne mișcăm împreună și să fim SuperEroi pentru Viață!

SuperEroi pentru Viață este un eveniment organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 București și susținut de: Artesana, Asociația Părinților Isteți, AQUA Carpatica Kids, Carrefour, Danonino, Decathlon, ETi, Minimarțieni, Olympus, PRIVEȘTE ÎN VIITOR cu Essilor, Vichy.

Locurile la curse s-au ocupat. Te așteptăm să descoperi zecile de activități pe care ți le-am pregătit la SuperEroi pentru Viață!

Vezi AICI harta evenimentului și vino pregătit să-ți antrenezi energia și bucuria de a face mișcare!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s