Ingrijirea tenului cu probleme

Pentru ingrijirea tenului cu probleme, este nevoie de o atentie speciala si de produsele potrivite. La Traieste Sanatos cu Simona aflam exact ce este nevoie sa facem pentru o piele sanatoasa.

De obicei, problemele tenului tin fie de produsele cosmetice pe care le folosim, fie de patologii precum acneea sau cuperoza.

In ambele cazuri, este nevoie de expertiza unui medic dermatolog, pentru a ne recomanda produsele potrivite, fie ca vorbim de ingrijire si hidratare prin creme sau lotiuni, fie ca ne referim la demachiant sau chiar produse de infrumusetare (fond de ten, machiaj).

Care sunt regulile de baza pentru ingrijirea tenului cu probleme? Ce putem face zi de zi pentru un ten sensibil sau impotriva ridurilor? Dr. Oana Spanu, medic dermatolog, ne ofera sfaturi pentru fiecare tip de piele.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s