Inceperea scolii se amana

Scolile si gradinitele din Bucuresti si 11 judete vor fi inchise maine din cauza ninsorii.Cursurile vor fi suspendate pe tot parcursul zilei de maine in Capitala si in judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Olt, Prahova si Teleorman, iar in judetul Arges vor fi suspendate cursurile doar in anumite localitati.

„Toate activitatile scolare vor fi reprogramate, iar programa va fi parcursa in integralitate si acolo unde maine (luni-n.r.) nu se desfasoara activitati scolare. In acest sens, inspectoratele scolare impreuna cu directorii institutiilor de invatamant trebuie sa prezinte Ministerului Educatiei, punctual, modalitatea de recuperare a programei scolare ce nu se parcurge in ziua de luni”, a afirmat astazi premierul Emil Boc.

El a mai anuntat ca pana maine la ora 16.00 inspectorale acolare, pe baza deciziei luate impreuna cu comitetele judetene pentru situatii de urgenta, pot solicita Ministerului Educatiei acordul ca activitatea scolara sa nu fie sustinuta nici marti, daca acest lucru se impune.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s