Profesorii contesta eliminarea sporurilor de doctorat

Sindicalistii din invatamant vor contesta saptamana viitoare, prin Avocatul Poporului, Ordonanta prin care se elimina sporul de 15% pentru cadrele didactice cu titlul stiintific de doctor din sistemul preuniversitar.

De asemenea, sindicalistii se vor intalni maine din nou cu reprezentantii Ministerului Educatiei si le vor cere sa elaboreze o serie de norme metodologice pentru aplicarea Legii salarizarii unitare, a declarat, pentru NewsIn, secretarul general al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Liviu Pop.

Discutiile de maine vor aborda si Ordonata care prevede eliminarea a 15.000 de posturi din invatamantul preuniversitar. La ultimele negocieri care au avut loc pe aceasta tema la Ministerul Educatiei s-a amanat discutarea punerii in aplicare a acestei ordonante pana la stabilirea cifrelor de scolarizare pentru anul 2010-2011.

Intalnirea dintre reprezentantii Ministerului Educatiei si ai sindicatelor din invatamant e programata sa inceapa maine, la ora 10.00, la sediul Ministerului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s