Idei de dulciuri fara zahar

Idei de dulciuri fara zahar

Dupa ce prichindelul tau incepe diversificarea, este normal sa vrei sa ii dai mai mult decat supite sau piureuri si sa ii deschizi apetitul si pentru dulce. Dar ce deserturi poti sa ii pregatesti, fara a-l expune la zahar? La Parinti de Pici, mamica Georgiana iti ofera idei de dulciuri fara zahar.

Pana la 6 luni, pentru bebe, laptele mamei ii tine si de foame si de sete, poate fi si fel principal si gustare si desert.

Dupa ce incepeti diversificarea si treceti de etapa de fructe si legume fierte si pasate, iti vei dori sa ii oferi piciului tau si altceva, nu doar ingrediente de baza.

Pe langa supe, ciorbite, piureuri si tocanite, deserturile fac si ele parte din orice meniu echilibrat, inclusiv din cele pentru copii. Nu trebuie sa ocolim nici dulciurile, intrucat copilul are nevoie sa isi formeze toate gusturile.

Ideal ar fi sa gasesti solutii pentru dulciuri fara zahar, iar acest lucru este mai usor decat pare. Mamica Georgiana deja are niste idei pe care ti le impartaseste la Parinti de Pici, iar noi ti-am pregatit mai jos niste retete care te-ar putea ajuta sa incepi.

Retete de dulciuri fara zahar:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s