Iarna se judeca povestile, la Teatrul National!

Sarbatorim venirea zapezii! Unde? La Teatrul National pentru Copii „Abracadabra”, unde judecam povestile si sa aflam care sunt, cu adevarat, personajele bune! Lupul sau Capra,Cocosul sau Boierul, Mastera sau Alba ca zapada si asa mai departe! Am dori ca venirea zapezii sa nu ne prinda nepregatiti!

Magicianul povestilor si asistentii sai va invita in zilele de 8 (sambata) si 9 (duminica) februarie  in sala Media a Teatrului National incepand cu ora 11 sa alegem printesele „Fulg de nea” si printii „Turturi”.

Teatrul National pentru Copii, proiect initiat de Fundatia Abracadabra, condusa de actorul Marian Ralea, in parteneriat cu Teatrul National din Bucuresti, este locul unde copiii urca pe scena si devin eroii cei buni si frumosi ai basmelor.

Ca intr-o adevarata magie, inarmati cu doar cateva elemente de costum si de decor, ei invata sa-si infranga teama si sa lupte vitejeste cu duhurile rele, cu fortele cele intunecate din povestile romanilor, de ieri si de azi.

In lumea magica a teatrului si a copilariei, totul este permis. Poti sa lupti cu fortele rele, tinand in mana un balon pe post de sabie, si sa le invingi, pentru ca la Teatrul National pentru Copii Binele triumfa intotdeauna prin lupta dreapta.

Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie sa stie ca exista cate un rol pentru fiecare dintre ei si, odata cu evolutia povestii, apare si sansa de a fi invingator. De-a lungul stagiunii, toti copiii vor urca pe scena si vor deveni Eroi in nemuritoarele basme ale romanilor.

Bilete la Casa de bilete TNB – in foaierul Salii Mari, precum si online: https://www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-60 .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s