Horia Brenciu: Maturizarea este o minciuna

Horia Brenciu: Maturizarea este o minciuna

Invitatul saptamanii la Tati in dialog a fost unicul, volubilul, sarmantul showman Horia Brenciu. Nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul si s-a terminat emisiunea, dar ne-am trezit exclamand ca mai vrem. Cu toate ca Alex Zamfir, gazda emisiunii, n-a avut sansa sa intervina prea mult in mini-spectacolul audio oferit de Horia Brenciu, discutia dintre cei doi a avut toate ingredientele necesare: umor, amintiri si schimb de experiente intre tatici. Daca ai ratat interviul sau daca vrei sa il asculti inca o data, da-i play in podcastul de aici.

Pe langa numeroasele roluri intre care se imparte, de actor, de cantaret, de prezentator, Horia Brenciu este si un sot iubitor si tata a patru copii. El este cel mai bun tata pentru Andreea, Maria, Mina si Toma, asa cum Alex Zamfir este cel mai bun tata pentru Mark.

„Exista o minciuna despre care toata lumea vorbeste: m-am maturizat”, este de parere muzicianul. „Copiii tai sunt cei mai buni profesori ai tai. Copiii tai iti seteaza rabdarea, copiii tai iti seteaza intelegerea, iti seteaza generozitatea si te forteaza, datorita iubirii pe care o ai pentru ei, sa iti maresti generozitatea, sa iti maresti altruismul, sa iti maresti intelegerea si rabdarea fata de tot ceea ce te inconjoara.”

Insa, printre discutiile despre viata de tata, s-au strecurat numeroase alte surprize: de la auditia celei mai noi piese lansate de Brenciu, pana la fredonarea clasicei melodii „Un elefant se legana…” (Da, il veti auzi cantand si pe Alex.)

Ne-am bucurat ca invitatul nostru nu a putut sa stea o secunda locului, iar, dupa spusele sale, bucuria noastra a fost tot ce avea nevoie pentru a capata si mai multa energie. „Vreau sa isi aduca aminte de mine cu un zambet”, a spus Horia Brenciu, referindu-se la copiii sai. „Zambetul ala inseamna linistea lor si bucuria lor. Sper ca zambetul sa dureze foarte mult. […] Cand lumea sta jos, in timp ce eu dansez si cant, e vina mea ca nu se ridica in picioare.”

Asa ca, alatura-te si tu bucuriei noastre, ascultand urmatorul podcast Tati in dialog. Noi zicem ca nu te vei putea abtine sa nu zambesti macar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s