Vestul Salbatic se muta la Mega Mall!

Vestul Salbatic se muta la Mega Mall!

In perioada 9 septembrie – 1 octombrie, intre orele 10:00 si 20:00, cei mici sunt asteptati la Mega Mall, sa descopere toate secretele Vestului Salbatic prin activitati interactive la expozitia Copiii in Vestul Salbatic.

Zilnic, copii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani, vor intra pe usile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, unde se vor aventura timp de 50 de minute pe un traseu special amenajat.

Inca din primele minute ale experientei, copiii se vor constuma in cowboys sau indieni pentru a se integra perfect in aceasta lume spectaculoasa.

Calatoria inedita incepe in Orasul din desert, unde vor descoperi obiceiurile locului si modul de organizare al unui astfel de oras. Dupa, pornim in cautarea aurului din mina pe care il vom extrage cu recuzita specifica – detonari de dinimamita si vagoane pentru strangerea aurului. Cu aurul strans, cei mici isi vor putea cumpara un cal pentru a participa la Cursele de cai – atat de populare in Vestul Salbatic. Calutii dinamici vor aduce experienta cat mai aproape de realitate. Cei mici vor primi insigne si vor avea ocazia sa-si povesteasca experienta in jurul Focului de tabara. Alaturi de oamenii locului, vor invata cantecele si vor canta la muzicuta.

Calatoria continua cu satul Indienilor. Vor putea intra intr-un cort traditional pentru a descoperi cat mai multe despre aceasta civilizatie, vor dansa in jurul focului si vor invata sunetele lor specifice.

La final, vor afla mai multe despre banditi si duleurile dintre acestia, se vor duela cu pistoale de jucarie si vor face poze cu afisele haioase Wanted, singuri sau impreuna cu parintii.

Toti copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit in Aventura din Vestul Salbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheati de ghizi specializati care vor raspunde la toate intrebarile celor mici. Pozele haioase vor intregi reteta de succes pentru o portie de invatare distractiva.

Participarea la expozitia interactiva Copiii in Vestul Salbatic este gratuita, fiind conditionata de rezervarea in prealabil a zilei si orei la adresa de email rezervari@megamallbucuresti.ro, la numarul de telefon 0756.140.191 sau la Info Desk Mega Mall. Grupurile se pot forma din maxim 30 copii.

Hai la Mega Mall sa ii inscrii pe cei mici la cea mai distractiva lectie de istorie si civilizatie!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s