Teatrul EXCELSIOR ii asteapta pe cei mici cu un weekend plin de povesti

Teatrul EXCELSIOR ii asteapta pe cei mici cu un weekend plin de povesti

Teatrul EXCELSIOR ii asteapta pe cei mici intr-un weekend plin de povesti! Dupa vacanta de vara in care publicul spectator s-a bucurat, in fiecare weekend, in parcul Bazilescu din Capitala, de artistii Teatrului EXCELSIOR, a venit timpul sa deschidem o noua stagiune cu spectacole dedicate celor mici. Astfel, in acest weekend revin pe scena Teatrului EXCELSIOR trei dintre cele mai indragite povesti ale copilariei: Degetica, Vrajitorul din Oz si Bambi.

Degetica

Vineri, 15 septembrie, de la ora 10:00, sunteti invitati in lumea Degeticai! Nascuta dintr-o floare de nufar, ea este purtata de vant impreuna cu prietenii ei Buburuza, Libelula şi Fluturel. Însa Degeţica se rataceşte şi ajunge in ţara de sub pamant a Domnului Şobol şi a Matuşii Şoarece, de unde este salvata de Randunica.

Ţinutul copilariei nu-şi pierde nicicand misterul, indiferent de varsta. Trebuia sa redescopere cineva povestea Degeţicai şi s-o conjuge la timpul prezent. Din clasorul cu amintiri, regizorul Aurel Mitran a scos la lumina aceasta istorioara. A şters-o puţin de pulberea timpului, a rescris-o şi a pus-o in scena cu neastampar, umor şi fantezie. Cum poate schimba lumea o faptura atat de mica, jucauşa şi inocenta cum este Degeţica? Veti afla, odata ajunsi la Teatrul EXCELSIOR!

Un spectacol recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Vrajitorul din Oz

Sambata, 16 septembrie, la ora 11:00, indepartatul taram de basm Oz va fi mai aproape ca niciodata. Povestea micutei Dorothy din Kansas care viseaza sa stea intr-un loc mai bun (undeva, dincolo de curcubeu), revine la Teatrul EXCELSIOR, in versiunea scenica plina de culoare semnata de regizorul Petre Bokor, pe o minunata muzica ce indeamna la visare si aventura.

Purtata de tornada departe de casa impreuna cu catelusul ei, Toto, Dorothy isi va face cativa tovarasi de drum cu totul speciali, alaturi de care va trece prin nenumarate peripetii. Însa pe scena, totul se rezolva neasteptat de repede pentru ca timpul in teatru are ceva magic, astfel ca ceea ce parea de nedepasit devine, la final, o intamplare cu muzica, asa cum este subintitulat spectacolul de la Teatrul EXCELSIOR.

Un spectacol recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Bambi

Duminica, 17 septembrie, tot de la ora 11:00, aventurile lui Bambi sunt repovestite la Teatrul Excelsior intr-un spectacol viu si concentrat, in care forta imaginatiei si creativitatea devin elementele-cheie care anima lumea fantastica si plina de neprevazut a padurii.

Micul print Bambi se naste intr-o primavara, intr-un luminis. Are o mama frumoasa si iubitoare, iar tatal lui e cel mai important cerb din padure. Are numeroase rude si prieteni de toate speciile. Bambi va creste mare si va invata ce are de facut, si anume ca trebuie sa fie tot timpul in miscare pentru a se tine departe de pericol. Efortul e mare, dar puiul de cerb are stofa de invingator. Dar este el oare pregatit sa devina un print adevarat? Teatrul EXCELSIOR va asteapta la un spectacol care pastreaza esenta povestii lui Felix Salten, imbogatind-o cu noi sensuri, dar si cu candoare si umor, gratie muzicii compuse de Ioan Gyuri Pascu.

Un spectacol recomandat copiilor cu varsta de peste 5 ani.

Asadar, weekendul acesta, Teatrul EXCELSIOR da startul noii stagiuni dedicate celor mici, cu trei dintre cele mai indragite titluri din repertoriul sau, iar in lunile care urmeaza va asteapta cu multe alte spectacole si surprize!

Detalii puteti afla de pe website-ul Teatrului EXCELSIOR: http://www.teatrul-excelsior.ro/ sectiunea Calendar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s