Himalaya sarbatoreste Ziua Copilului alaturi de Itsy Bitsy

Himalaya sarbatoreste Ziua Copilului alaturi de Itsy Bitsy

Himalaya si Elefantelul Himy vor fi prezenti la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, unde vor veni cu multe activitati creative, jocuri si concursuri, pentru parinti si copii.

De 1 iunie, cei mici au ocazia sa il intalneasca pe unul dintre cei mai iubiti elefantei, Elefantelul Himy, in timp ce parintii vor afla despre produsele Himalaya si cum aduc acestea sanatate in viata familiei. Vor fi numeroase ocazii de concurs, prin care copiii si parintii pot castiga produse Himalaya si alte surprize.

Iata toate activitatile pe care le vei gasi la cortul Himalaya, de Ziua Copilului, in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Poze cu Elefantelul Himy

Pentru amintiri de neuitat, Himalaya si Kinder Studio vor face poze copiilor si parintilor, impreuna cu elefantelul Himy. Fotografiile vor fi incarcate automat pe pagina de Facebook Himalaya, intr-un album dedicat evenimentului, pentru a putea fi usor gasite si salvate de familii.

Tombola Himalaya

Copiii si parintii se pot inscrie la tombola Himalaya, unde au ocazia sa castige unul din cele 10 premii alcatuite din produse Himalaya si o sedinta foto la studioul Kinder Studio.

Concurs „Esti informat. Ai castigat!”

Familiile vor fi provocate sa raspunda pe loc la intrebari despre produsele Himalaya. Cei care vor raspunde corect vor primi pe loc un produs Himalaya.

Coltul cu activitati creative

Toti copiii care vor trece pe la cortul Himalaya, vor fi invitati sa ia parte la activitati creative, precum desenat, colorat si modelat in plastilina. Cele mai frumoase opere de arta vor fi premiate cu o carte de colorat „Himy elefantelul si Clara, vol. III”.

Himalaya – Parte din familia ta.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s