Te asteptam cu jocuri, povesti si experimente la Zona Itsy Bitsy Joaca!

Te asteptam cu jocuri, povesti si experimente la Zona Itsy Bitsy Joaca!

Le-am pregatit copiilor si parintilor un spatiu special pentru jocuri, experimente, magie si distractie, la Zona Itsy Bitsy Joaca. Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, sa ne jucam impreuna!

Ziua Copilului inseamna, inainte de orice, joaca libera, neingradita. Ca urmare, bineinteles ca am amenajat un spatiu in care parintii sa se simta din nou copii, iar cei mici sa fie liberi sa rada, sa se joace, sa fie uimiti si sa descopere noi forme de distractie. Asadar, te asteptam de 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, la festivalul-maraton Itsy Bitsy.

Aici, prietenii nostri vor aduce jocurile copilariei, board games (jocuri de societate), experimente si fizica distractiva, povesti jucause, activitati creative si de mestesug.

Iata ce te asteapta la Zona Itsy Bitsy Joaca.

Pentru cei mai tehnici dintre voi, Scoala Anastasia Popescu si Gradinita Arc-en-Ciel vor veni cu un curs de robotica. Cei cu o logica mai dezvoltata isi vor putea demonstra strategiile de sah, la Foisorul de Lemn. Iar cei mai empatici vor avea parte de jocuri de inteligenta emotionala (metoda Mind Lab). Totodata, Scoala Anastasia Popescu si Gradinita Arc-en-Ciel ne vor surprinde pe toti cu momente de dans pe alei.

Scoala de Joaca aduce si in acest an Caravana de Joaca, la festivalul-maraton Itsy Bitsy. Parintii si copiii se vor putea bucura de cele mai indragite dintre jocurile copilariei, precum Baba Oarba, Alunelul, Tara Tara, Tarile, Sotron, Elasticul, Patratica si Turca. Daca nu mai stii regulile lor, te invitam sa le redescoperi in sectiunea Jocurile Copilariei. Tot Scoala de Joaca vine si cu ateliere de mestesug. Copiii vor putea incerca olaritul la roata, modelajul in lut si pictura pe ceramica. De asemenea, vor putea realiza propriile bratari colorate si vor avea parte de activitati de reciclare creativa.

Learning Hub vine cu activitati de fizica distractiva. Ne vom juca cu aerul, propulsia si portanta si baloane. De asemenea, vom picta obiecte galactice. Totodata, Fabrica de Experimente aduce alte experimente uimitoare.

Iar Oraselul Cunoasterii va avea o serie de exponate-joc, pe care copiii le vor putea testa. Astfel de exponate sunt: Copacul Indemanarii (un joc de testare a coordonarii ochi-mana, pentru copii de la 3 la 8 ani) si Banca Muzicala (un dispozitiv al carui software a fost facut de un baiat de 13 ani). Pe tot parcursul zilei, copiii vor putea invata, de la Oraselul Cunoasterii, cum se face solutia de baloane de sapun si isi vor face un dispozitiv pentru serpisori de spuma. Iar de la ora 19:00, cei mici si mari se vor putea intalni cu Cristian Stanescu, un chimist pasionat, care va face o multime de experimente.

Adriana Mitu, autoarea cartii Puterea Parintilor. Succesul Copilului Tau Depinde De Tine”, ii invita pe copii si parinti sa isi descopere si sa se imprieteneasca cu propriile emotii, prin activitati de dezvoltare personala, povesti terapeutice si jocuri inteligente.

Echipa PlaYouth ii va provoca pe copii la sesiuni de board games, la activitati de origami si la motait in hamace.

Cei de la Teatru la Cinema vor face jonglerii, vor merge pe picioroange si vor aduce multe momente distractive. Teatrul Ion Creanga va avea doua reprezentatii ale spectacolului interactiv Cartierul Povestilor (de la 18:00 si de la 19:00), unde copiii vor intra in 5 casute mici, mici, mici, pentru a afla povesti noi. Iar Teatrul de Magie ne va fascina cu multe trucuri si iluzii.


3 comentarii la „Te asteptam cu jocuri, povesti si experimente la Zona Itsy Bitsy Joaca!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s