Harry Potter si Piatra Filosofala

Sunt putini cei care nu au vazut inca primul film din seria Harry Potter, dar chiar si pentru ei, revederea filmului le va oferi noi motive de bucurie. In opinia noastra, Harry Potter si Piatra Filosofala este genul de film care poate fi revazut de multe ori, pentru ca te surprinde de fiecare data cu ceva nou, fie o replica, fie un detaliu caruia nu i-ai dat atentie pana acum.

De ce te invitam sa vezi un film aparut acum mai bine de 10 ani? Tocmai pentru ca saptamana aceasta se implinesc 15 ani de la lansarea in cinematografe a filmului. Ecranizarea primei carti scrise de J.K.Rowling a avut premiera mondiala pe 16 noiembrie 2001, ziua in care lumea i-a cunosut pe Daniel Radcliffe in rolul lui Harry Potter, Rupert Grint in rolul lui Ron Weasley si pe Emma Watson in rolul istetei Hermione Granger.

UNITED STATES - NOVEMBER 01: Film "Harry Potter and the philosopher's stone" In United States In November, 2001-Harry Potter, Ron, Hermione . (Photo by 7831/Gamma-Rapho via Getty Images)
Sursa foto: Getty Images

Ce ocazie mai buna de a sarbatori un asemenea eveniment decat in familie, urmarind primele aventuri ale tanarului vrajitor Harry Potter?

In prima parte a seriei, Harry abia a implinit 11 ani si ajunge pentru prima data la Scoala de vrajitorie Howgarts, la doar cateva zile dupa ce descopera ca este vrajitor. In trenul care il duce la Howharts se imprieteneste cu Ron si Hermione, iar la scoala de vrajitorie ii cunoaste pe profesorii Severus Plesneala (Snape), Quirinus Quirrell, Minerva McGonagall si pe Albus Dumbledore, directorul scolii, dar si pe Draco Malfoy, colegul rautacios din casa Viperinilor. Acestea sunt cateva din personajele pe care le poti vedea in filmul “Harry Potter si piatra filosofala”, alaturi de temutul Cap-de-Mort.

Nu-ti vom spune ce aventuri ii asteapta pe Harry Potter si prietenii sai in primul lor an la Howgarts, pentru ca vrem sa-ti lasam bucuria de a le descoperi/redescoperi urmarind filmul. Iti lasam totusi un trailer al filmului, sa-ti faca dor de atmosfera plina de magie a lumii lui Harry Potter:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s