Hai sa construiesti la Insula Creativitatii LEGO®!

Hai sa construiesti la Insula Creativitatii LEGO®!

De Ziua Copilului, LEGO Romania le da intalnire celor mici la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala!

Pe 1 iunie 2017, in parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, intre orele 10:00 si 20:00, vino sa pui si tu o caramida la Insula creativitatii LEGO®!

Dupa ce isi vor primi bratara de acces, copiii de peste 5 ani vor putea sa isi aleaga zona preferata de constructie, dintre LEGO City, LEGO Friends, LEGO NINJAGO, LEGO NEXO KNIGHTS, LEGO BATMAN sau LEGO Classic, si sa creeze cea mai interesanta constructie, cu ajutorul caramizilor disponibile in zona aleasa.

Exprima-ti creativitatea pe Insula Creativitatii
Exprima-ti creativitatea pe Insula Creativitatii

In fiecare ora se vor expune creatiile pe Insula Creativitatii si se vor trage la sorti cate trei castigatori. Castigatorii vor primi seturi LEGO, in cadrul unei ceremonii speciale.

In acelasi timp, copilasii mai mici de 5 ani, se vor putea juca in piscinele pline cu caramizi mari, colorate, speciale pentru manutele lor mici: LEGO DUPLO.

Toti participantii vor fi recompensati pe loc cu cadouri LEGO si diplome de participare!

Insula Creativitatii LEGO reuneste cele mai indragite game
Insula Creativitatii LEGO reuneste cele mai indragite game

Desfasurat pentru a doua oara in Romania, Insula Creativitatii LEGO reuneste cele mai indragite game: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™, LEGO® NEXO KNIGHTS™, LEGO® BATMAN™ si LEGO Classic, copiii avand la dispozitie peste 300.000 de caramizi, prin care sa isi lase imaginatia sa zboare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s