Au inceput inscrierile pentru taberele KaleidosCopil pentru copii si parinti

Au inceput inscrierile pentru taberele KaleidosCopil pentru copii si parinti

PlaYouth pregateste taberele KaleidosCopil, tabere alternative pentru copii si parinti, care vor avea loc la Moieciu de Sus, in perioadele 22-25 iulie, 28-31 iulie si 2-5 septembrie.

Concept unic, aflat deja la a doua editie, taberele sunt destinate parintilor cu copii intre 5 si 12 ani si au ca scop construirea unei relatii frumoase intre copii si parintii lor, punand accent pe modul in care interactioneaza si se dezvolta impreuna.

In taberele KaleidosCopil pentru copii si parinti, veti participa la activitati care va vor ajuta sa va dezvoltati perceptia si modul de gandire. Veti invata prin joc sa observati si, din observatori, sa deveniti participanti activi. Tabara KaleidosCopil incurajeaza, prin joc si experiente, ca autocunoasterea, intelegerea, sinceritatea, curiozitatea, rabdarea, dialogul sa devina motoare ale vietilor voastre.

Copilul va fi pus in situatii in care va fi necesar sa isi raspunda obiectiv la intrebari, pentru a avea o mai buna intelegere legata de propria persoana si de interactiunea cu mediul inconjurator.

6 motive pentru care sa vii si tu in tabara KaleidosCopil:
  1. In aceasta tabara se propune aducerea la suprafata, prin metode neconventionale, a SISTEMELOR DE VALORI care te fac sa te simti implinit si bucuros ca traiesti si sa le inlaturam pe cele care care conduc catre diverse tipuri de critica, moduri de a minti si de a te simti alienat in prezenta altor oameni.

  2. Fiecare facilitator din echipa PlaYouth va avea sub observatie cate doi copii, ceea ce inseamna mai multa atentie, implicare si interes acordat fiecarui copil in parte. Asadar, copilului nu-i va lipsi nimic, mai ales atunci cand nu sunteti fizic langa el.

  3. Parintii vor lua parte la un atelier despre ”Radacinile problemelor pshihologice”. Atelierul se va desfasura sub forma unor dezbateri pe teme legate de educatie si despre societatea actuala, aflata intr-o continua schimbare. Veti putea gasi solutii la lucrurile ce pot determina anumite comportamente nesanatoase, atat ale tale, cat si ale copilului tau.

  4. Facilitatorii PlaYouth sunt tineri pasionati de educatia alternativa si iubesc sa lucreze cu oamenii, iar majoritatea copiilor care au participat la activitatile organizate pana acum, isi doresc sa revina si cu alte ocazii. Ei au urmat cu totii un curs de prim ajutor si sunt pregatiti pentru orice situatie neprevazuta.

  5. Atat copii, cat si parintii, vor participa impreuna la ateliere practice si experientiale, cu multa joaca si activitati creative ca Origami, Teatru, Improvizatie, Board Games, Treasure Hunt.

  6. Un bucatar cu experienta va gati feluri de mancare echilibrate din punct de vedere nutritional si va tine cont de toate preferintele voastre.

Anul acesta, PlaYouth organizeaza si prima tabara doar pentru copii, tot sub umbrela KaleidosCopil, in perioada 1-7 iulie. Pentru mai multe detalii, inscrieri si pentru a vedea ce spun participantii de anul trecut, vizitati www.playouth.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/playouth.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s