Gru și minionii, din nou la cinema!

Cu mult înainte de a deveni stăpânul răului, Gru (Steve Carell, nominalizat la Oscar®) este doar un băiat de 12 ani în suburbia anilor ‘70, care complotează să conducă lumea din subsolul său.

Dar treaba nu merge deosebit de bine… Când Gru se întâlnește cu minionii, mai precis cu Kevin, Stuart, Bob și Otto – un nou minion care poartă bretele și are o nevoie disperată de a fi pe placul tuturor – această familie de ciudați își unește forțele. Împreună, își construiesc primul bârlog, își proiectează primele arme și se străduiesc să execute primele misiuni.

Când infamul supergrup de superticăloși, Cei Șase Sălbatici, îl înlătură pe liderul lor – legendarul luptător de arte marțiale Willy Kobra (Alan Arkin, câștigătorul Oscar®) – Gru, cel mai devotat admirator al lor, dă interviu pentru a deveni cel mai nou membru al grupului lor. Cei Șase Sălbatici nu sunt impresionați de micul răufăcător aspirant, dar apoi Gru îi depășește (și îi înfurie) și se trezește brusc inamicul de moarte al șefului grupării. Cu Gru acum pe fugă, minionii încearcă să stăpânească arta kung-fu-ului pentru a-l salva, iar Gru descoperă că până și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

Cu o acțiune mai spectaculoasă decât orice film din istoria Illumination și plin de umorul subversiv al francizei, MINIONII 2 are o distribuție nouă de vedete: Taraji P. Henson, în rolul liderului cool și încrezător Bella Beton, a cărei centură cu lanț se transformă într-un buzdugan letal cu bile; Jean-Claude Van Damme în rolul nihilistului Jean Clește Claude, care este înarmat (la propriu) cu o gheară robotică uriașă; Lucy Lawless în rolul Sorei Nunceag, al cărei veșmânt de călugăriță ascunde un nunceag mortal, Dolph Lundgren în rolul campionului suedez la patine cu rotile, Svendetă, care își elimină dușmanii cu la patinele sale cu țepi și Danny Trejo ca Mână de Fier, ale cărui mâini uriașe de fier sunt atât o amenințare pentru ceilalți, cât și o povară pentru el.

Filmul îi are în distribuție și pe Russell Brand în rolul tânărului dr. Nefario, un om de știință aspirant nebun, Michelle Yeoh în rolul Maestrei Chow, o acupuncturistă cu abilități nebunești de kung fu și pe câștigătoarea de Oscar® Julie Andrews în rolul mamei îngrozitor de egoistă a lui Gru.

Realizat de creatorii originali ai francizei, MINIONII 2 este produs de vizionarul fondator și CEO al Illumination, Chris Meledandri și de colaboratorii săi de cursă lungă Janet Healy și Chris Renaud.

Filmul este regizat de regizorul de franciză Kyle Balda (Despicable Me 3, Minions), Brad Ableson (The Simpsons) și Jonathan del Val (filmele The Secret Life of Pets), și prezintă vocea legendară a lui Pierre Coffin pentru minion și o coloană sonoră demențială din anii ’70, datorită legendarului producător de muzică, câștigător de Grammy, Jack Antonoff.

Vino în cinematografe din 1 iulie să descoperi aventura minonilor în cea mai nouă animație distribuită de Ro Image: Minionii 2, în versiune dublată sau subitrată.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s