Gasca Incredibilii – Mereu gata de joaca!

,,Incredibili ne numim
Si in toate reusim!
Daca vrei sa fii mai bun,
Joaca-te cu noi acum!’’

Asa suna sloganul echipei Incredibilii, cand intra in direct, sa se joace cu Itsy si Bitsy. Incredibilii sunt familia Furdui, din Bacau, formata din: Toma (cunoscut de prieteni ca Mita To), mama Iustina si bunica Mandica (cea mai creativa bunica din Bacau).

Mita To a descoperit Itsy Bitsy FM in 2009, datorita mamei lui. De atunci fiecare zi era programata in functie de emisiunile preferate ale Incredibililor.

„Programul meu zilnic era alcatuit in functie de emisiunea mea preferata de la radio. Temele de la scoala, activitatile mele extrascolare, vizitele la medic, joaca din jurul blocului, toate erau programate in asa fel incat la ora stiuta sa spun «Prezent!» la intalnirea cu prietenii mei”, povesteste Toma.

Ca in povesti, intre el si Itsy Bitsy a fost dragoste la prima… auditie! Itsy si Bitsy veneau cu jocurile, iar Incredibilii veneau cu poeziile, ghicitorile, exercitiile de dictie si creativitatea. A gasit in Itsy Bitsy FM un prieten de nadejde, impartasindu-le realizatorilor toate reusitele sale de la scoala si din viata.

Mita To isi aminteste ca, pe post, a facut tot felul de lucruri nastrusnice: „am cantat muzica de toate felurile, de la populara pana la muzica clasica, am calatorit imaginar prin toata lumea, am spus povesti incalcite.”

Printre prietenii sai, Mita To devenise o vedeta, iar acest lucru il motiva sa fie si mai inventiv.

Datorita acestei creativitati si ambitiei, gasca Incredibilii a castigat premiul cel mare, la Jocurile de Iarna Itsy Bitsy, din decembrie 2009 – o excursie in Austria.

„Eu, Mita To din Bacau, care abia vazusem capitala tarii si asta din cauza problemelor de sanatate, am atins cerul cu mana pe varfurile inghetate ale Alpilor. Acolo sus, inconjurati de lumina, de alb, de curat, am trait atata bucurie incat imi amintesc ca am plans impreuna cu ai mei parinti si am multumit ca ne-a fost dat sa traim acea minune. Am revenit acasa cu convingerea ca suntem norocosi ca v-am cunoscut pe voi, prieteni, si ca veti fi vesnic in inima noastra.”

Sentimentele sunt reciproce, draga Mita To! Si noi ne simtim Incredibil de norocosi ca v-am cunoscut pe voi, prietenii nostri pe vecie, Incredibilii!

20160218_111010De Martisor, Mita To le-a facut un cadou super special extraterestrilor sai preferati: o serie de super martisoare, facute prin quilling! Dovada ca prietenia nu se duce odata cu varsta!

Asteptam si povestea ta, pe adresa radio@itsybitsy.ro!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s