Psihologia pozitiva in educatia copilului

Eveniment GRATUIT dedicat parintilor si util copiilor, despre instrumentul de aur in parenting: psihologia pozitiva.

Cum imi determin copilul sa isi faca temele si sa invete? Este nevoie sa ii ofer ceva in schimb? Oare ce l-ar motiva si, mai ales, pentru cat timp? Sunt intrebari pe care oricare parinte preocupat de evolutia si educatia copilului sau si le pune la un moment dat.

Raspunsul este relativ simplu: la fel ca in cazul adultilor, in afara de bani si alte bunuri materiale pe care si le-ar putea dori, orice copil are nevoie de apreciere si de incurajare permanenta pentru a invața, pentru a se dezvolta, pentru a-si crea un mod independent de gandire dar mai ales pentru a-si fundamenta pozitia in societate, pornind de la cele mai fragede varste.

Este deja evident pentru tot mai multi parinti ca educatia copilului, atat acasa cat si la scoala se construieste cu ajutorul psihologiei aplicate, cu accent pus pe psihologia pozitiva.

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School te invita sa descoperi acest instrument puternic de parenting, cu aplicatii practice in viata de zi cu zi, in evenimentul cu participare gratuita, Cum sa ne motivam copiii sa invete – psihologia pozitiva, instrumentul de aur al parentingului.

Seminarul are loc miercuri, 7 septembrie, ora 18:30, la Phoenicia Grand Hotel, sala Bucuresti (Bulevardul Aerogarii 87, Bucuresti).

Speakeri:

  • Mirela Horumba, psiholog specializat in consiliere parentala
  • Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School, certificat CELTA

Ce vei afla de la eveniment:

  • Cum sa fructifici psihologia pozitiva in viata de parinte.
  • Cum sa aplici informatiile in viata copilului, pentru a-l ajuta sa creasca emotional si psihologic.
  • Cum sa-ti gasesti tu insati/ insuti echilibrul personal.
  • Cum sa dezvolti o relatie sanatoasa, din punct de vedere emotional, cu copilul.

Pentru a te inscrie la eveniment, completeaza formularul de AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s