Gadgetul de Marti: Educatie digitala cu Edupedia

Gadgetul de Marti: Educatie digitala cu Edupedia

Procesul de invatare se intampla mult mai usor cand copiii se distreaza si cand materiile devin o joaca. Iar o solutie pentru a-i ajuta pe cei mici sa invete cu mai mult drag este sa intram in lumea lor, cu programe de educatie digitala. Ca urmare, taticul pasionat de tehnologie, Cristian Lacraru, ne-a vorbit despre o aplicatie educativa si interactiva, de care credem ca picii nu se vor satura prea curand: EduPedia.

Samsung EduPedia™ este o aplicatie pentru Smart TV-uri Samsung (modelele compatibile) cu continut educational interactiv, dedicat prescolarilor, elevilor si studentilor.

„Nu tot timpul sunt cei mici foarte pasionati de a invata, insa trebuie sa gasim metode impreuna, sa facem o educatie digitala”, spune Cristian Lacraru.

In incercarea de a intelege mai bine acest proces, el s-a si jucat cu aplicatia EduPedia si ne-a vorbit despre ea, la Happy Music cu Ruxandra si Marius. Afla despre metodele interactive de educatie digitala, despre manualele din continut si despre personajele haioase, ascultand podcastul de mai jos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s