Fulg de nea

O alegere in viata ta poate cantari la fel de mult cat un fulg de nea. Ai putea crede ca-i o nimica toata, dar iata ce inseamna cu adevarat, la Pretuieste Viata cu Andreea Marin.

Pornind de la o fabula haioasa, realizatoarea prezinta cum poti strange un troian de alegeri care, luate pe rand, nu par sa fie radicale sau prea importante, dar, adunate in timp, iti pot schimba viata, in bine sau in rau.

„Gesturi carora nu le dam mare importanta au poate un ecou nebanuit in cei de langa noi”, explica Andreea Marin.

De exemplu, teoria universurilor paralele spune ca, pentru fiecare decizie pe care o luam, pentru fiecare rascruce de drumuri in care alegem o cale, pentru fiecare „Da” si pentru fiecare „Nu”, se creeaza un nou univers in care se intampla decizia pe care nu ai luat-o. Dar noi nu vedem acele universuri.

Noi traim in universul in care am luat deciziile respective si este nevoie sa ni le asumam, pentru a trai in armonie cu noi insine.

Descopera de la Andreea Marin povestea unui fulg de nea si cateva sfaturi care sa te ajute sa faci mai usor si mai corect alegerile din viata ta.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s