Frumusetea fara costuri mari

Frumusetea din interior se reflecta si in exterior. Arata-le tuturor cum te simti, urmand aceste sfaturi simple, oferite de Andreea Marin in acest episod „Pretuieste Viata”.

Multe femei aleg sa se aranjeze doar la ocazii speciale, fie din lipsa de timp, fie din motive financiare. Insa aceste cauze nu ar trebui sa te opreasca din a le arata tuturor (inclusiv tie) cat de frumoasa esti, atat in suflet, cat si afara.

„Sa te respecti nu doar de sarbatori, ci zi de zi, trebuie sa devina obisnuinta pentru tine, daca vrei ca tineretea, admiratia si dragostea pe care ti-o acorda cei din jur, inclusiv barbatul tau, sa fie binemeritate si… de durata”, explica Andreea Marin.

Asa ca, gandeste-te, in primul rand, pentru cine te aranjezi. Pentru cei din jur? Pentru a nu lasa o impresie proasta? Raspunsul ar trebui sa fie: pentru tine insati. Pentru ca, atunci cand tu iti vezi frumusetea proprie, o vor observa si ceilalti.

Afla si mai multe sfaturi pentru a-ti afisa frumusetea fara costuri mari, din aceasta editie a emisiunii „Pretuieste Viata”.


Un comentariu la „Frumusetea fara costuri mari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s