Festivalul „100, 1.000, 1.000.000 de povesti” revine!

Sute, mii, milioane de povesti isi asteapta publicul, la a zecea editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii, organizat de Teatrul Ion Creanga!

Pe 27 septembrie, sarbatorim cei zece ani ai Festivalului „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”! Cu aceasta ocazie, evenimentul se intoarce la caracterul competitional cu premiul pentru „Cel mai bun spectacol de teatru pentru copii”!

Timp de o saptamana, spectatorii sunt invitati cu mic, cu mare la 30 de spectacole, atat romanesti, cat si de peste granita (Spania, Italia, Israel, Belgia, Polonia, Bulgaria si S.U.A.).

Festivalul se va desfasura in mai multe sali de teatru, dar si in spatii mai putin conventionale.

Astfel, vei putea urmari numeroase povesti la Palatul Național al Copiilor, Teatrul Excelsior, Teatrul de Comedie, Centrul National de Dans Bucuresti sau Biblioteca Nationala a Romaniei. Acestora li se adauga o serie de evenimente sustinute in aer liber, in Parcul Cismigiu si o parada a trupei Mr. Pejo’s Wandering Dolls din Sankt Petersburg, Rusia, care va avea loc in Centrul Vechi.

Cel mai important eveniment al Teatrului Ion Creanga va avea loc pe 27 septembrie, la Palatul National al Copiilor, cu ocazia premierei spectacolului „Amintiri din Copilarie.

Afla cand vor avea loc toate spectacolele Festivalului „100, 1.000, 1.000.000 de povesti”, urmarind programul evenimentului.

De asemenea, descopera aici mai multe despre cele mai frumoase povesti ale festivalului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s