Feminitatea nu costa bani

In aceasta editie din Pretuieste Viata, Andreea Marin ne ofera trucuri de frumusete si sfaturi prin care ne putem pune in valoare feminitatea.

De-a lungul carierei si experientei sale, Andreea Marin a invatat o regula de aur: „frumusetea si prospetimea nu se masoara si nu se cumpara neaparat cu multi bani”, explica ea.

Multe femei sunt in cautarea unui secret al frumusetii perene. Insa adevarul este ca ele detin deja toate atuurile de care au nevoie. Tot ce trebuie sa faca este sa le valorifice.

Sigur, sunt multe proceduri costisitoare (de timp si de bani), care promit tineretea vesnica. Dar ele nu inseamna nimic daca, atunci cand te uiti in oglinda, nu te vezi deja frumoasa. Cand nu te apreciezi la adevarata ta valoare, gasesti mereu defecte care sa te scoata din sarite, oricate tratamente ai face.

Nu ai observat niciodata o femeie nemachiata, dar care pur si simplu radiaza? Nu detine niciun secret, ci doar are incredere in ea insasi, este mandra de frumusetea ei si stie sa isi puna in valoare calitatile.

Mai departe, Andreea Marin iti propune o idee simpla, dar eficienta in ceea ce priveste evidentierea propriei feminitati: schimba-ti coafura. Iata regulile de baza, pentru fiecare tip de fata.

logo1

Imbinand puterea naturii cu cea a tehnologiei, Himalaya Wellness iti pune la dispozitie o gama variata de suplimente alimentare si cosmetice naturale pentru adulti si copii, ce au la baza medicina traditionala Ayurveda.

Misiunea Himalaya este aceea de a dezvolta remedii sigure, naturale si inovatoare, care sa-i ajute pe oameni sa duca o viata mai sanatoasa.

Himalaya – parte din familia ta!

logo frunze Himalaya


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s