Cresterea imunitatii

Toti patrundem in aceasta lume cu un sistem imunitar fara experienta. Incetul cu incetul insa, copilul si mai apoi adultul isi consolideaza imunitatea luptand cu o serie de microbi, virusuri si alte organisme.

Ce putem face pentru a ne proteja impotriva acestor inamici zilnici? Cum putem avea o imunitate mai buna? Ce ne ajuta sa ne crestem imunitatea? Aflam astazi la „Traieste sanatos cu Simona” de la Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie competenta in apifitoterapie, Medica RD Esthetic.

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta.

logo Sanador


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s