Fa-ti timp si pentru tine! Solutii online, gratuite, pentru o stare de bine

Desi nimic nu se compara cu emotia reala dintr-o sala de spectacole sau din mijlocul multimii care aplauda indelung la un concert, perioada de izolare vine cu multe „usi” online, deschise catre sali de spectacole la care poate nici nu visai, catre cursuri sau muzee din toate colturile lumii.

Daca cea mai mare parte a timpului o dedici acum copiilor sau job-ului, pentru a-ti pastra starea de bine e indicat sa alegi zilnic si activitati care te relaxeaza (dintre cele pentru care poate nici nu aveai timp pana acum). Pentru ca a avea grija de tine si astfel inseamna sa ai grija, pana la urma, de sanatatea ta emotionala.

Asadar, spune „Da!” invitatiei la teatru sau la un concert, la un muzeu sau la un curs de care nu aveai niciodata vreme si da-ti voie sa uiti, pentru cateva ore, de orice problema.

Iata propunerile noastre:

  • Incepe ziua cu o lectie gratuita de yoga cu Adriene (aici), care o sa te faca sa te trezesti cu adevarat si sa ai un tonus bun. Sau alege putin stretching de dimineata de la clasele Activero, transmise live pe Facebook, aici.

Poti profita apoi de foarte multe cursuri online gratuite, care raspund unor nevoi pe care le-ai tot amanat.

  • Poti urmari apoi una dintre conferintele Teatrului National ”I.L. Caragiale”, disponibile zilnic pe canalul de Youtube al TNB.

  • Poti face un tur virtual in muzee vestite, cum ar fi British Museum din Londra, National Gallery of Art din Washington sau Musée d’Orsay din Paris. Exista multe muzee si in Romania care ofera tururi virtuale gratuite. Gasesti o lista lunga aici.

Serile le poti petrece la opera, la unul dintre spectacolele la care doar visai pana acum:

  • Iar daca vrei sa termini seara vizionand un film clasic, poti alege unul dintre cele peste 1.000 de filme si seriale gratuite, disponibile pe openculture.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s