Cursuri digitale live cu vloggeri si oameni de business, prin intermediul NaradiX

Narada lanseaza pe 1 aprilie NaradiX, un modul de clase digitale prin care va fi transmis live zilnic, pe Facebook si YouTube, cate un curs digital sustinut de vloggeri, oameni de business si traineri cunoscuti.

NaradiX este un plan de interventie in educatie lansat de organizatia Narada in cadrul initiativei „Reactie pentru educatie”. Initiativa este sustinuta de Ministerul Educatiei si Cercetarii si isi propune sa sprijine profesorii si elevii in continuarea invatarii, la distanta.

In fiecare dupa-amiaza, incepand cu 1 aprilie, adolescenti din intreaga tara isi dau intalnire online, timp de o ora, pentru a invata despre lucrurile care ii pasioneaza.

La NaradiX, vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuti devin profesori cool pentru o zi si-i ajuta pe elevi sa transforme carantina intr-o reala oportunitate de invatare.

De la social media la personal branding, dezvoltare personala, tehnologie, inteligenta artificiala sau educatie financiara, copiii si adolescentii au ocazia unica de a interactiona cu profesionisti de top.

Pe 1 aprilie, initiatoarele Naradix (Andra Munteanu si Armina Dobrica) sunt in direct cu Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuti si autentici vloggeri romani, cu peste 1,5 milioane de fani pe YouTube. Andra si Armina raspund intrebarilor surpriza pregatite de Bianca, dezvaluind astfel programul pentru urmatoarele saptamani.

Joi, 2 aprilie, userii vor putea intra in legatura online cu Dr. Mihail Pautov, medicul cu cel mai multi followeri pe Instagram. Medicul va explica pe indelete de ce e important sa ramanem acasa pe perioada carantinei, cum sa ne protejam de virus si cum pot evolua lucrurile in continuare.

Pe 3 aprilie, Urania Cremene vorbeste despre cum pot fi gestionate sanatos emotiile in timpul izolarii, ce putem face pentru a ne simti cat mai bine chiar daca nu iesim din casa si cum putem folosi timpul liber in mod constructiv.

In total, peste 20 de profesionisti au raspuns intr-o singura saptamana apelului Naradix si sunt pregatiti sa intre in direct cu tinerii, pentru discutii interactive dintre cele mai interesante.

„Foarte multe companii de training si platforme de cursuri online au reactionat rapid in ultima perioada, cu acces gratuit la diverse clase digitale. Ceea ce e minunat, doar ca majoritatea se adreseaza tinerilor sau adultilor. Copiii si adolescenti, care resimt din plin izolarea si n-au nici experienta de viata necesara sa gestioneze stresul si incertitudinea la fel ca noi, se descurca asa cum pot. Noi ne-am propus sa le oferim o alternativa la educatia formala si in acelasi timp ocazia sa exploreze subiecte noi in timpul liber pe care il au. Suntem recunoscatori ca au raspuns pozitiv apelului nostru atat de multi oameni si avem o echipa trasnet de ‘profi’ pentru NaradiX”, spune Armina Dobrica, Chief Learning Architect NaradiX .

Mai multe detalii despre aceasta initiativa se gasesc aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s