Exploreaza tara cu jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare”

In calatoriile cu masina, fiecare kilometru poate fi o oportunitate de a descoperi mai multe despre tara noastra. Un mod distractiv de a face acest lucru poate fi prin jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare”. Acest joc simplu si captivant poate fi adaptat pentru a se potrivi intregii familii si poate transforma orele petrecute in masina intr-o aventura de descoperire.

Pentru a incepe, pregatiti cateva foi A4 pe care sa scrieti sau sa printati o lista cu toate judetele din Romania. Aceasta va fi lista de verificare, pe care veti bifa judetele pe care le-ati observat pe placutele de inmatriculare de pe drum. Apoi, dati startul concursului si vedeti cine poate marca cele mai multe judete sau cine poate bifa toate judetele de pe lista.

Pe masura ce calatoriti, fiecare placuta de inmatriculare devine o ocazie sa descoperiti un nou judet. Puteti face jocul si mai educativ, cautand sa asociati fiecarui judet diverse informatii, precum nume de orase sau atractii turistice, imbogatindu-va astfel cunostintele.

Jocul „Recunoaste placuta de inmatriculare” promite nu doar distractie si interactivitate in timpul calatoriilor lungi cu masina, dar ii incurajeaza pe copii sa descopere lucruri noi despre tara lor. Altfel spus, e o modalitate minunata de a transforma calatoriile cu masina in calatorii de explorare a propriei tari, intr-un mod amuzant si educativ.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s