Descopera distractia in masina cu jocul „Eu cu ochisorul meu vad”

In calatoriile cu masina, distractia poate fi la indemana cu un joc clasic si captivant: „Eu cu ochisorul meu vad”. Acest joc este perfect pentru copiii si parintii care doresc sa petreaca timp de calitate impreuna si sa-si testeze abilitatile de observare si deductie, chiar si atunci cand sunt pe drum. Regulile sunt simple si pot fi adaptate pentru a se potrivi oricarei varste.

Primul pas este sa alegeti un obiect care sa ramana la vedere in masina pentru o perioada. Poate fi o masina de jucarie, un copac pe marginea drumului sau orice altceva care sa fie usor de observat. Jucatorul care este la rand va spiona in secret acest obiect si va incepe jocul cu fraza „Eu cu ochisorul meu vad ceva care…” urmata de un indiciu, cum ar fi culoarea sau prima litera a obiectului.

Ceilalti jucatori vor incepe sa puna intrebari pentru a ghici ce este obiectul. Aceste intrebari pot fi raspunse doar cu DA sau NU. De exemplu, „Este obiectul de culoare rosie?” sau „Incepe cu litera C?”. Jucatorul care a ghicit corect obiectul va fi urmatorul care va spiona un nou obiect si va spune: „Eu cu ochisorul meu vad ceva care…”.

Cu reguli simple si posibilitatea de a fi adaptat in functie de preferintele familiei, jocul „Eu cu ochisorul meu vad” ajuta la dezvoltarea abilitatilor de observare si deductie si este o alegere excelenta pentru a face timpul petrecut in masina mai distractiv.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s