Evenimentul zilei si Mos Craciun pregatesc Lista Copiilor Cuminti 2016

Continuand traditia de 13 ani, Evenimentul zilei este si in acest an partenerul lui Mos Craciun si il ajuta sa cunoasca copiii cuminti din Romania. Ii poti ajuta si tu!

Trimite o fotografie a copilului, un desen al lui sau o poveste frumoasa la adresa de e mail: copiicuminti@evz.ro. In perioada 5-23 decembrie 2016, Evenimentul zilei va publica povesti despre unii dintre cei mai cuminti copii din România.

Toti cei care se vor inscrie pe lista copiilor cuminti vor primi in dar de la Mos Craciun DIPLOMA DE COPIL CUMINTE semnata chiar de Mosu’.

Gasesti talonul de inscriere in ziarul Evenimentul zilei, in perioada 5-15 decembrie 2016. Completeaza-l, trimite-l intr-un plic la adresa Bd. Marasti nr. 65-67, incinta Romexpo, pavilionul G4, sector 1, Bucuresti, mentionand pe plic „Copil cuminte“. Mosul te roaga sa trimiti talonul pana cel tarziu 15 decembrie, astfel incat sa aiba timp sa ajunga cu DIPLOMA la toti copiii cuminti.

Mai mult, poți intra pe www.evz.ro/diploma, completezi formularul online, indici numele copilului cuminte si printezi gratuit DIPLOMA DE COPIL CUMINTE personalizata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s