Evenimente in Minivacanta Copiilor de Paste 2018

Evenimente in Minivacanta Copiilor de Paste 2018

Pastele ne aduce anul acesta o minivacanta de 4 zile in care putem profita de vremea buna pentru a iesi cat mai mult la aer, daca se poate curat, si evenimente pentru copii si parinti. Vezi recomandarile noastre pentru un weekend prelungit chiar la inceputul vacantei de primavara a elevilor si prescolarilor.

Games Room la Opera Comica pentru Copii – Jocuri in Foaier | 7-8 aprilie

Jocuri, Puzzle, Pictura, Benzi desentate- distractie și educatie pentru orice varsta! Opera Comica pentru Copii a pregatit un spatiu special pentru distractie. Games Room este locul unde ne intalnim in fiecare sambata și duminica intre 11 și 14, ne jucam și pictam, alteori ne incapatanam sa terminam puzzleuri cu imagini din spectacolele OCC, construim și descoperim cele mai noi jocuri!

Ateliere de dezvoltare a inteligentei emotionale “Curcubeul emotiilor” | 14 aprilie

Din 14 aprilie, deschidem un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligentei emotionale, la Clubul Copiilor Isteti! Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, unde iși va antrena mintea, iși va descoperi și conștientiza emotiile, dar va invata sa le și gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

Ateliere Young Engineers la Muzeul Antipa | 3-6 aprilie

Muzeul Antipa ne invita pe 3, 4, 5 și 6 aprilie sa participam la 3 module de vacanta marca Young Engineers: Provocarea Lego, GaliLEGO si RoboBricks.

Vanatoare de Oua la MoS la Museum of Senses Bucuresti | 9 aprilie

Evenimente de Paste in Bucuresti vanatoare de ouaTi-ai facut planuri pentru luni dupa Paste? Nu sta in casa! Vino la o Super Vanatoare de Oua de Ciocolata, la Museum of Senses Bucuresti! Pentru ca avem deja experienta cu Treasure Hunt-urile, luni, pe 9 aprilie, te asteptam, alaturi de cei mici, la Vanatoare de Oua de Paste!

Corpul Uman – Expozitie Interactiva și educativa pentru Copii 5-14 ani la Mall Promenada | 7 aprilie

Invata totul despre corpul uman! In perioada 5 aprilie – 6 mai 2018, la Promenada are loc cea mai interactiva și educativa expozitie pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 și 14 ani. Zilnic, intre orele 10:00-21:00, la Nivelul 1, cei mici se aventureaza, prin joc și joaca, in minunata lumea a corpului uman, o experienta educationala exceptionala.

Atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks | 14 Aprilie

Ateliere de robotica si constructii 6-14 ani EduBricksInvatarea in secolul 21 presupune oferirea de oportunitati de a experimenta lucrurile din jur ca o forma de rezolvare a problemelor, dezvoltand in acelasi timp abilitatile de gandirea creativa, munca in echipa si comunicarea. Clasele EduBricks ofera o atmosfera extraordinara pentru copii unde invatam, construim si ne distram cu piese LEGO®. Vino cu copilul tau de 6-14 ani la atelierele de robotica si constructii cu piese LEGO® EduBricks, care combina cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® si calculatorul, introducandu-i in tainele roboticii si programarii in cadrul unor activitati educationale inedite, distractive si inovatoare!

Excursie in familie la Cluburile de Echitatie si Fermele Kid-Friendly de langa Bucuresti

Vezi recomandarile noastre de excursii in familie la cai, cluburi de echitatie si ferme la care sa mergeti pentru cateva ore de relaxare cu activitati de agrement si cursuri de echitatie cu instructor. Echitatia este un sport nobil in primul rand datorita conexiunii deosebit de puternice care se stabileste intre om si animal, si care aduce beneficii fizice evidente pentru copiii practicanti, cum ar fi dezvoltarea musculaturii, a mobilitatii si echilibrului. Vezi detalii.

Comorile Egiptului Antic – Expozitie De Exceptie la Biblioteca Nationala a Romaniei | 3-9 aprilie

Pentru prima data in Romania, expozitia promite un show fascinant, atat pentru amatorii de cultura antica, cat si pentru toti curiosii care doresc sa-si creeze amintiri de neuitat, sa-si imbogateasca cultura generala si sa se distreze din plin. Dupa un tur plin de succes prin mai multe tari, inedita expozitie ajunge pentru prima data la Bucuresti, la Biblioteca Nationala. Copiii cu varste de pana in 6 ani au acces gratuit. Vezi detalii.

Excursii de Weekend in afara Bucurestiului

Ferma-Club-Village-Excursii-de-Relaxare-in-Familie-trambulinaMinivacanta ne imbie la iesiri de relaxare in afara Bucurestiului si de aceea ne facem planuri pentru deplasari mai serioase. Vezi sugestiile noastre de excursii in familie mai mult sau mai putin apropiate de Bucuresti. Vezi detalii.

Atelier pentru copii de 4-5 ani la Fundatia Francisc Chiuariu | 4 & 7 aprilie

Acest atelier este conceput pentru copii in varsta de 4-5 ani, carora le place sa-și petreaca timpul desenand sau pictand. Este un curs distractiv pentru micii artisti care, prin joaca și metode interactive, experimenteaza lucrul in atelier, sunt in contact cu alti copii, sunt incurajati sa-si exprime creativitatea si sa-și inbunatateasca abilitatile de concentrare și capacitatea de a se conecta la o tema data.

Iesire la un restaurant cu loc de joaca din Bucuresti

Vezi lista de restaurante cu loc de joaca din Bucuresti unde poti merge linistit cu copiii, sigur vor avea o ocupatie, alta decat aceea de a se juca cu tacamurile de pe masa. Vezi detalii.

No limits – Proiectie de film inspirational, Social Night

Kuber kofftea si Micile Emotii Mari ne invita la o seara de film inspirational ca intre prieteni – cu vizionarea multi-premiatului documentar “No limits. Impossible is just a word”, in regia lui Tim Hahne. Filmul ii este dedicat legendarului pilot de curse Alessandro Zanardi, pilotul cu ambele picioare amputate.

Distractie impreuna cu Animatorii Seeria in Parcul IOR | 7-8 aprilie

Animatorii Seeria: MICKEY, MINNIE, DONALD, DAISY, MINIONUL si chiar printesele Rapunzel si Alba ca Zapada ne asteapta in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) la concursuri, jocuri interactive, mima, activitati de desen si colorat, pictura pe fata si altele.

Ateliere Magice de Creatie la Red Angus Steakhouse | 8 aprilie

Spunem START CREATIVITĂŢII la Red Angus Steakhouse. O ora jumatate de relaxare numai pentru mamici in timp ce copiii se destind cu un atelier magic de creatie si o mini gustare, apa, ciocolata calda și suc🎨✂.

Spune “Te iubesc!” prin arta, Activitate creativa la Atelierele Puf | 7-8 aprilie

Spune” Te iubesc!” prin arta urmareste exprimarea celor mai frumoase sentimente (iubire, recunostinta, bucurie) ale copiilor catre parinti, ale parintilor catre copii si respectiv ale unui parinte catre celalalt parinte prin arta. Atelierul este dedicat atat copiilor cat si parintilor si are do urata de 2 h in care atat copiii incepand cu varsta de 2 ani si pana la 12 anii cat si parintii au posibilitatea de a descoperi lucruri noi si crative.

Egg hunt si intalnire cu iepurasul de Paste @LaIris | 7 aprilie

Iepurasul de Paste vine cu multe, multe surprize si muuuulte oua anul acesta La Iris! Incepem ziua in forta, cu distractie la cote maxime prin cea mai antrenanta vanatoare de oua, in care urmarim pasii Iepurasului si ouale pe care le-a lasat in urma. Pornim in cautarea Iepurasului si la vanat de oua incepand cu ora 12.

Vezi toate evenimentele pentru copii si parinti in perioada de Paste in Bucuresti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s